Het Maya Festival in Pattaya

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Evenementen en festivals
Tags:
2 december 2017

De december maand is aangebroken. Een maand die verschillende gevoelens oproepen. Mensen die zich verheugen op een gezellige tijd, die aan de kerst verbonden is. Anderen die er als een berg tegenop zien deze tijd door te komen. Nederland werd reeds in november geteisterd door het “wereldprobleem”van de zwarte Pieten. Waar een klein land groot in kan zijn!

In Thailand merk je weinig van deze “feestmaand”. Hoogstens aan het steeds terugkerende deuntje in de shops van een “ We wish you a merry Christmas”. Wel worden er vaak kerstversieringen, uit commercieel oogpunt, opgehangen, maar het ziet er wel erg fraai uit. Alleen mis je op dat moment de kou en de Glühwein! Ook de hotels doen hun best om een kerstdiner aan te bieden.

Muziekfestivals in Pattaya

Pattaya zou Pattaya niet zijn als er geen Musicals georganiseerd zouden worden. Op zondag 10 december zal in het Horsehoe Point in Ban Pong het Maya Music Festival plaatsvinden:  www.mayamusicfestival.com Duizenden techno-en EDM-fans kunnen hier hun hart ophalen. Uit Nederland zullen naast internationale sterren, R3hab en DubVision hun “acte de presence” geven.

Een ander soort festival is de mix tussen muziek, kunst en cultuur het zogenaamde “Wonderfruit Festival”: wonderfruitfestival.com Dit vind plaats vanaf donderdag 14 december tot zondag 17 december op het grote landgoed van de Siam Country Clubs Pattaya in Ban Pong. Het muziek aanbod is zeer uiteenlopend met als hoogtepunt de Canadese techno-legende Richie Hawtin.

Het geheel heeft, hoewel Thais, het legendarische Woodstock festival gehalte met workshops, culinaire hapjes en sport activiteiten.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website