Covid-19 heeft het leven van velen getroffen. Maar de hulp van de overheid heeft niet iedereen bereikt, vooral niet de etnische minderheden en gastarbeiders.’In  de steek gelaten’ is de opname van een gesprek tussen de samensteller en personeel van een bar in Chiang Mai te midden van een uitgestorven centrum en de onzekerheid.

Deze bijdrage is een filmpje van 4 minuten. Je kunt hem zien op de site zelf maar ook bij YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=cU-cLzLk5_U

Dit is een video uit de workshops ‘Creative and Strategic Communication for Sustainability’ georganiseerd door het UNDP en de organisatie Realframe met steun van de EU.

Bron: https://you-me-we-us.com/story-view  Vertaling en bewerking Erik Kuijpers. 

Deze video is gemaakt door Akkhapon Satum (‘Boy’).  

Ik doe van alles, van ober zijn tot een korte film maken, van het maken van kunst tot aan freelance schrijver als ik geld nodig heb. Ik ben ook ‘admin’ en schrijver voor de North Labour Network Page. Ben in Thailand geboren. Wil je meer weten over ‘Akkaphon’ of ‘Boy’ laten we dan eens praten.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website