Een nieuwe en voordelige manier om naar Thailand te vliegen is met Indiaas snelst groeiende luchtvaartmaatschappij Jet Airways. Een vlucht met een tussenstop in Mumbai waar je even de benen kan strekken voordat je doorvliegt naar Bangkok.

Jet Airways vliegt met nieuwe comfortabele vliegtuigen en staat bekend om haar goede service. Een prima optie voor de Belgische lezers maar ook als je in Nederland woont. Het is zeker de moeite waard om deze mogelijkheid te bekijken.

Jet Airways is een Indiaase luchtvaartmaatschappij met standplaats Mumbai. Met 75 bestemmingen en 97 vliegtuigen zijn zij de marktleider in India. De vloot bestaat uit nieuwe toestellen die alle comfort bieden zoals individuele in-seat schermen met een uitgebreid entertainment programma. Jet Airways won diverse prijzen voor hun service. Jet Airways vliegt van Brussel naar Mumbai met de Boeing 777-300ER en van Mumbai naar Bangkok met vliegtuigen van het type Airbus A330-200

De voordelen van vliegen met Jet Airways vanaf Brussel:

 • Voordelige tarieven.
 • Brussels Airport is een prettige, niet te grote luchthaven die eenvoudig te bereiken is met openbaar vervoer.
 • Ook met de auto is de luchthaven, tussen Antwerpen en Brussel gelegen, goed en snel te bereiken en de parkeertarieven voor langere tijd zijn heel gunstig. Wat dacht je van 109 euro voor twee weken?
Meer informatie: www.jetairways.com

Bron: Green Wood Travel

No votes yet.
Please wait...

23 reacties op “Vliegen van Brussel naar Bangkok met Jet Airways”

 1. Gringo zegt op

  Een vroegere Engelse collega reisde regelmatig naar India en moest dan noodgedwongen nogal eens met Air India. Hij zei dan altijd: “There I go again on that f****g stinking curryjet”

 2. Hans Bos (redactie) zegt op

  Mijn zoon Maarten is onlangs met Jet Airways naar Bangkok gevlogen. 700 euro in het Europese hoogseizoen. Enige domper was de 14 uur overstap in New Delhi op de heenweg. Terug ging het via Mumbai. Absoluut een aanrader.

  • Thailandganger zegt op

   Wat een vreselijk lange wachttijd. Ik heb zo eens in Dubai 9 uur (midden in de nacht) moeten wachten. Was helemaal niks voor mij. Dan maar een paar 100 euro extra betalen en via Airberlin of Thai-airway/lufthansa vanaf Dusseldorf. Die extra kosten ben ik toch kwijt aan reiskosten naar Brussel en parkeerkosten op het vliegveld. Naar Dusseldorf kan ik met de trein of met de taxi (vriendendienst).

 3. Thailandganger zegt op

  Ik ben eens even op die website gaan kijken maar is toch lastig om een vlucht te vinden heen en terug….. gewoon even gezocht of ik in december heen en terug kan,. Zal wel aan mij liggen. Krijg alleen vluchten vanuit bangkok naar brussel te zien.

 4. nok zegt op

  Tijdens de overstap in India even snel een Delhi-belly oplopen en dan in Bkk uitzieken ervan.

  Ik heb wat vliegvelden in India gezien (20 jaar geleden) en dat was het toppunt van viesheid. Als ik alleen al aan de toiletten terugdenk word ik al misselijk.

  Via Jordanie kan je nu ook voor 600 vliegen, maar ik heb het even niet zo op overstappen in het Midden Oosten.

  • Frank zegt op

   via Jordanie is prima, prachtig vliegveld en alle comfort. Aanrader !
   Frank

 5. Jeff zegt op

  Ik vlieg 27 November tot en met 18 December vanaf Brussel met jet airways voor €642,-

  • @ Oke, dat is een nette prijs.

  • Ruud zegt op

   jouw vlucht duurt wel lang 27/11 t/mn 18/12 ( met of zonder overstappen ) Geintje hoor !!

 6. Miek37 zegt op

  Goeiedag, maar liefst 14 uur wachten tot je door kunt vliegen naar Bangkok, ik vond 6 uur op het vliegveld van Teheran (met Mahan air) al niet door te komen! Eens maar nooit weer, dan maar wat meer betalen.

 7. Frans van Eijk zegt op

  Gekeken naar de data van een vlucht die ik al geboekt hebt bij Emirates. Heen 13 dec. terug 28 maart. Is bij Emirates bijna 400 euro goedkoper.
  Duidelijk voor mij.

 8. HappyPai zegt op

  Wat dachten jullie van 259 € heen met Air Berlin. Dusseldorf- BKK
  en terug met Air Asia 205 € KL naar Parijs.

  • Miek37 zegt op

   Daar moet je dan nog wel de trip naar Dusseldorf en van Parijs bij optellen. Lang parkeren is in dit geval geen optie dus je moet of gebracht en gehaald worden, dat betekent een keer heen en terug rijden van en naar beide steden (benzine!) of je moet een taxi nemen, of de trein.

   Als ik dat vanaf Rotterdam zou berekenen heb ik het idee dat ik met een retourtje A’dam – Bangkok niet veel duurder uit zal zijn

 9. Massart Sven zegt op

  Gringo,ik ben 11 maal in India op reis geweest enik moet eerlijk zeggen dat in de luchthavens die ik daar moeten bezoeken heb om binnenlandse vluchten te nemen en ook intercontinentale nog nooit een (goor) toilet heb meegemaakt. Ikheb India voor zover helemaal doorkruist dus ik weet niet waar je vriend ooit geweest is en in de vliegtuigen van Air India vind ik ook geen curry stank terug.In alle vliegtuigen heb je wel geur hinder als je naast de keuken (micro oven) zit.heb ook nog andere Aziatische bestemmingen gedaan en nooit heb ik daar last van gehad
  Gr Sven

 10. chris&thanaporn zegt op

  Even meegeven dat je vanaf 26 September 2011 met Bangkok Airways naar Mumbai kan en zo aansluitend naar Brussel of andere bestemming.
  Er is een dagelijkse retourvlucht gepland!
  Voor prijzen/info kan je terecht op de website van Bangkok Airways en ook voor hun andere bestemmingen in India.

 11. vino2005 zegt op

  Mijn heeft een ticket via Eva Airline, rechtstreeks A’dam-BKK voor minder dan 700 euro. Hij vertrok 23 augustus en komt 4 oktober terug. Ik ben ook niet veel meer kwijt als ik de juiste datum weet te prikken.

  • hans zegt op

   OOk de elite klasse vino??

   Mijn ervaringen met eva air zijn positief. Echter Eva air heeft wel de neiging om met prijzen te schuiven die nou niet perse altijd in je voordeel zijn, ben helaas ervaringsdeskundig.

  • Miek37 zegt op

   Wij betaalden voor een retour A’dam-BKK bij Eva Air 668 euro, vertrek 10 dec. terug 5 jan.
   Onze ervaring is dat je beter zo vroeg mogelijk kunt boeken, hoe later je boekt hoe duurder het wordt.

   @hans, ik begrijp niet wat je bedoeld met “schuiven”, je weet toch van te voren altijd wat je betaald?

   • hans zegt op

    Ben dit jaar op 12 juli terug gevlogen van BKK Amsterdam.

    Eind juni, begin juli hadden ze in een week 3 verschillende prijzen. Met toch behoorlijke verschillen.

    Ook de online seat boeking deugt vaak niet, vaak veel meer vrije stoelen dan
    vermeld op de site.

    Verder heeft Eva-air de nare gewoonte dat 2 losse tickets boeken vaak een stuk duurder
    is dan vooraf een retour te pakken.

    • Miek37 zegt op

     Wij zouden onze stoelen in de nacht van 1 op 2 september kunnen reserveren, die online seat booking bleek echter om 22 uur al open te zijn gegaan en toen waren alle 2 seats al gereserveerd dus dat viel idd nogal tegen.

     Wat betreft die duurdere losse tickets, ik zou zo gauw geen enkele vliegmaatschappij op kunnen noemen waar dat niet geval, je betaald per saldo omgerekend altijd meer voor 2 losse tickets als voor een retour daar is Eva echt geen uitzondering in.

   • hans zegt op

    Heb voor de gein net even gekeken, diezelfde ticket doet nu 1.161,68

    • Miek37 zegt op

     Dat bedoel ik maar, hebben we het toch goed gedaan! “trots kijkt” 😉

  • Frank zegt op

   Als je maar binnen de 2 maanden blijft in DIE periode. De meesten gaan liever later
   in b.v. december en dan zijn er geen acties.
   Frank


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website