Nok Air  is een regionale low-cost luchtvaartmaatschappij met als basis Bangkok.

Nok (นก)is het Thaise woord voor vogel. Nok Air is opgericht in 2004 door Thai Airways International en de Krung Thai Bank,Dhipaya Verzekeringen en het pensioenfonds van de Thaise overheid.

In deze video de mooie stewardessen van Nok Air, zo blijft vliegen leuk.

 

 

6 reacties op “Nok Air – goedkoop vliegen in Thailand (video)”

 1. ReneThai zegt op

  Afgelopen Januari vloog ik met Nok Air vanaf Don Muang naar Phitsanulok. De prijs-kwaliteit verhouding was prima , en voor het broodje hotdog hoefde niet betaald te worden .
  Zowel op de heen- als terugvlucht geen vertraging dus voorlopig voor herhaling vatbaar.

  • nok zegt op

   Vorige week kwam een vriendin van mijn vrouw met Nok air uit Chiang mai naar Suvarnabhumi. We gingen haar afhalen met 4 man/vrouw maar moesten wel een uur langer wachten door vertragingen, ze voelde zich erg naar hierdoor maar ze kon er tenslotte niets aan doen.

 2. Dirk zegt op

  Wanneer gaat deze, of andere maatschappijen vliegen van en naar Koh Samui?

 3. Rob N. zegt op

  Dirk,

  dat zal nog wel een hele tijd gaan duren. Bangkok Airways heeft – dacht ik – aanleg van vliegveld op Koh Samui bekostigd. Thai Airways en Bangkok Airways hebben monopolie positie en zullen niet snel concurrenten toelaten op deze markt.

 4. Frans zegt op

  Ik heb me rot gelachen, ik zat op het vliegveld van Don Muang te wachten op mijn vlucht en keek naar buiten, het is een heel saai vliegveld dus kijken maar naar alles wat beweegt.
  Op een gegeven moment kwam er iemand naar buiten om een vliegtuig naar binnen te loodsen met van die tafeltennis dingen, hij stond keurig op zijn post wat gebeurt er, het vliegtuig komt aan en gaat niet naar de richting van de man maar precies de andere kant op, man wordt boos smijt die dingen weg en rent naar binnen, 1 minuut later komt er weer een vliegtuig binnen en deze bleek de juiste te zijn, dus man rent naar buiten en ja hoor nu ging het goed, toch wel leuk om even te vermelden. Ja het was NOK air en ik ging naar Chiang Mai.

 5. Caro zegt op

  Ik pendelregelmatig met nok air naar surat thani and nakhon si,daar mijnhuis daar tussenin ligt. Eigenlijk allen maargoede ervaringen. Allleen nu worden ze op hun gast airport in bangkok ver weggezet, wat de nodige vertraging oplevert.
  Overigens heeft nokair vanuit bangkok via Nakhon si een directe snelle pendel dienst op KohSamui. Kom je ook nog in het zuiden van het eiland aan. Totaal ook nog geodkoper dan Bangkok air.
  Aan te bevelen


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website