Luchtvaartnieuws.nl: een bekeken website

Door Gringo
Geplaatst in Uitgelicht, Vliegtickets
Tags:
4 februari 2015

De verhalen en informatie, die u op ons Thailandblog.nl leest gaan over talloze onderwerpen van uiteenlopende aard. Ik hoef u dat niet te vertellen. De verhalen komen van eigen belevenissen en vaak nemen we informatie op in het Nederlands van engelstalige kranten, tijdschriften en andere nieuwsmedia.

Een belangrijk onderwerp, dat steeds weer opduikt is de luchtvaart in al zijn aspecten. Daar is veel over te vertellen, dat doen we ook wel, maar toch, we kunnen niet alles plaatsen.

Als u om wat voor reden dan ook, geïnteresseerd bent in nieuws en artikelen over de luchtvaart, beveel ik u www.luchtvaarnieuws.nl aan. Naast “gewoon” nieuws vindt u op de site meerdere rubrieken, waarvan ik ‘reisverslagen’ en ‘çolumns’ het leukst vond.

Reisverslagen

In deze rubriek vertellen lezers hun verhaal over een bepaalde vlucht, die ze gemaakt heben. De hele reis wordt – meestal – op een gezellige manier omschreven en aan het eind geeft de schrijver de luchtvaartmaatschappij een waarderingscijfer. Kijk er eens naar en zeg dan: “Nou, dat kan ik ook!” Precies, doe het dan en stuur het uiteraard eerst naar Thailandblog.nl. Een voorbeeld: www.luchtvaartnieuws.nl/vluchtverslag/asia/bangkok-airways-bangkok-koh-samui-29-juli-2014

Columns

In deze rubriek verschijnen artikelen over bepaalde gebeurtenissen in de luchtvaart, leuk en zeer lezenswaardig geschreven. Een voorbeeld: www.luchtvaartnieuws.nl/columns/column/arnold-burlage-stop-de-zachte-euthanasie

Kortom, een goede website boordevol nuttige en interessante informatie. Op de website kunt u zich ook inschrijven voor een nieuwsbrief, zodat u dagelijks op de hoogte blijft.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Luchtvaartnieuws.nl: een bekeken website”

  1. Theo zegt op

    Nu verzuim je om het leukste van luchtvaartnieuws.nl te noemen: het blog van Goof Bakker.
    Zie hier zijn meest recente bijdrage:

    http://www.luchtvaartnieuws.nl/columns/goofblog/ga-fietsen

  2. Jack G. zegt op

    In het linkje moet even een t achter vaar gezet worden. Ik volg deze site ook al jaren en ik mij valt het altijd op hoeveel vliegtuigen er bestelt zijn door sommige luchtvaartmaatschappijen. Nu staat er ook een stuk over Turkisch die 500 piloten en 2000 vrouw/man in de cabine erbij wil hebben. De kampioenen van de vorige eeuw worden nu massaal voorbij gevlogen en het lijkt wel of ze tot stilstand zijn gekomen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website