De Taiwanese luchtvaartmaatschappij China Airlines is als 15de alliantiepartner, toegetreden tot SkyTeam, waartoe ook KLM en zusterbedrijf Air France behoren.

China Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Taiwan en een van de grootste vrachtvervoerders ter wereld. China Airlines is bovendien de eerste Taiwanese luchtvaartmaatschappij die tot SkyTeam toetreedt en versterkt daarmee de leidende positie van de alliantie in de regio Groot-China verder. China Airlines vliegt zeven keer per week non-stop vanaf Amsterdam naar Bangkok, en verder naar Taipei.

Taipei

Vanuit haar hub in Taipei, voert China Airlines dagelijks 224 vluchten naar 80 bestemmingen wereldwijd uit. Haar diverse netwerk met passagiers- en cargovluchten bestrijkt de Aziatisch-Pacifische regio, Noord-Amerika en Europa. De nieuwe partner voegt bovendien drie nieuwe bestemmingen aan het netwerk van SkyTeam toe: Okinawa en Miyazaki in Japan en Soerabaya in Indonesië.

“Dankzij haar uitstekende verbindingen met een aantal bestaande SkyTeam-hubs biedt China Airlines meerwaarde aan zowel onze passagiers als onze cargoklanten”, aldus Michael Wisbrun, algemeen directeur van SkyTeam. “Doordat deze sterke maatschappij uit een bloeiende economische regio tot onze alliantie is toegetreden, kan SkyTeam zich nog beter richten op ons voornaamste doel: het verbeteren van de producten en diensten voor onze wereldwijde klanten.”

Frequent flyer Miles

Passagiers van China Airlines kunnen per direct frequent flyer Miles sparen en besteden aan boord van vluchten die door de SkyTeam-partners worden uitgevoerd. Deelnemers aan de frequent flyer programma’s van andere SkyTeam Member airlines kunnen ook Miles sparen en besteden wanneer ze met China Airlines vliegen. China Airlines zal meedoen aan alle wereldwijde aanbiedingen van SkyTeam, waarvan met name de zakelijke klanten met commerciële belangen in Taiwan kunnen profiteren.

China Airlines in een nieuw jasje

China Airlines heeft niet alleen het SkyTeam-logo in haar huisstijl opgenomen, maar ook haar eigen merkimago volledig vernieuwd. Het handelsmerk `de roze pruimenbloesem’ en de `Chinese zegel’ zijn geïntegreerd, zodat de bedrijfsidentiteit van China Airlines voortaan zal worden vereenzelvigd met één eenvoudig en modern ontwerp. Het nieuwe logo is binnenkort te zien in alle nieuwsberichten en op alle uithangborden en reisproducten voor passagiers wereldwijd. China Airlines is tevens de eerste SkyTeam-luchtvaartmaatschappij die met een Boeing 747-400 in de kleuren van SkyTeam vliegt.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “China Airlines toegetreden tot SkyTeam”

  1. Joo zegt op

    Nu nog wat nieuwere toestellen. Daar schort wel het eea aan!! Ook de annuleringen van vluchten mag wel eens aan banden worden gelegd. HK Taipei valt om de haverklap uit.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website