Momenteel lijken de problemen zich te concentreren rond drie Thai-Cambodjaanse grensposten, namelijk Ban Laem/Daun Lem, Ban Pakard/Phsa Prum and Aranyaprathet/Poipet en de Thai/Myanmar grenspost Phu Nam Ron bij Kanchanaburi.

Volgens de laatste berichten zou men aan die grensposten niemand een I/O (In/Out) laten uitvoeren Ook voor reizigers met een geldig visum zou dit gelden.

Van alle andere grensposten komen er geen meldingen en zou alles normaal verlopen. Ook visaruns via de luchthaven naar een naburig land zouden geen probleem opleveren.

Voor zij die een nieuwe periode op hun visum willen activeren is het dus belangrijk om zich goed te informeren. Het lijkt er op dat dit zou aanhouden tot eind september maar dat het nadien doorgaat is natuurlijk niet uit te sluiten. Laat ons hopen dat alles terug normaal is vanaf 1 oktober.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website