Aanstaande zaterdag opent Eddie Timmermans een nieuw restaurant in Soi Khao Talo. Vanaf 17.00 uur is iedereen welkom voor een hapje en een drankje.

Eerder deze week verscheen er op het blog een posting met de vraag waar het Indonesisch restaurant “Bali Breeze” in Jomtien was gebleven. Ook ik vroeg mij dat af want ik beschouwde mijzelf als een vaste klant daar. Ik zat er weliswaar niet dagelijks maar toch één of twee keer per maand deed ik mij tegoed aan een heerlijke Indonesische maaltijd.

Gelukkig kwamen er reacties, waaronder van Eddie zelf. Hij zou een nieuw restaurant openen in Soi Kha Talo, aan de donkere zijde van Pattaya. Daar moest ik meer van weten en vanmorgen ben ik als een “razende reporter” maar eens even poolshoogte gaan nemen.

Restaurant

Ik trof een gelukkige Eddie, die na problemen met discutabele financiers van Bali Breeze, met een nieuwe uitdaging bezig is. Hij was druk in de weer met het afbouwen van zijn nieuwe restaurant. Ik kan u vertellen, dat het er prima uitziet. Een mooi open restaurant met ca. 50 zitplaatsen (en nog wat meer, als het moet, zei Eddie), prima nieuw meubilair, een prachtige grote keuken en wondermooie toiletten. Het is nog hard werken tot aan zaterdag, wanneer de opening plaatsvindt maar Eddie verzekerde mij dat alles dan prima voor elkaar is.

Aan het menu wordt ook nog hard gewerkt en zeker is dat er Indonesische gerechten op zullen staan. Ook een “leuk” aanbod aan Chinees en Thai food zal er zijn en om het compleet te maken, westerse gerechten met – nu voor mij al een hoogtepunt – een aantal Nederlandse stamppotten.

Locatie

Ik reed op mijn scooter vanuit Pattaya Noord via Sukhumvit en draaide Soi Khao Talo in. Dan een lange rit tot aan de kruising met Khao Noi (7-Eleven op de hoek) rechts aanhouden. Even dacht ik dat het verkeerd gereden was maar na enkele honderden meters een aantal barretjes aan de linkerkant (Bird Cage, Full Moon en Happy Moon) en je ziet aan de rechterkant al het uithangbord van Pepper & Salt.

Tenslotte

Nu al wensen wij Eddie en Prang alle succes met hun nieuwe restaurant. Het moge een beetje ver zijn voor mensen uit Pattaya en Jomtien, maar ik ben er van overtuigd dat het de moeite waard zal zijn.

Uiteraard zal ik er zaterdag ook zijn met mijn vrouw, de opening wil ik zeker niet missen. Ik snak naar een Indonesisch hapje!


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

8 reacties op “Pepper & Salt in Soi Khao Talo, Pattaya”

 1. hetty de bie zegt op

  Eindelijk bali breeze terug, het enigste wat ik mis, is er een website, en is er een plattegrondecember.nou in december zijn wij erweer.

 2. mat zegt op

  Dan maar ver rijden, het eten is het waard!!!

 3. jan zegt op

  Heerlijk dat er een bali breeze terug komt,altijd kostelijk eten.
  hopelijk komt er een webside.

 4. Johan zegt op

  Als het eten net als in Bali Breeze is dan rij ik daar komende december/januari graag een stuk(kie) voor om!

 5. Han en Maria zegt op

  eddie,suk6,
  En geniet van je nieuwe zaak,doen wij het ook als we komen eten doe maar een Indische rijsttafel uitgebreid in december als we naar jomtien komen,groet Han en Maria uit bussum

  • hetty zegt op

   Hoi han en maria uit bussum, nou wij gaan met jullie mee, groetjes, v, hetty en ed uit amsterdam, jaja het gaat weer druk worden bij (bali breeze) pepper & salt. Wel wennen hoor Ed die naam.

 6. david nijholt zegt op

  Voor mij is het om de hoek,heb vele goede verhalen gehoord over deze uitbater.Dus zaterdag maar even een kijkje nemen.

 7. Khao Noi zegt op

  Even wat nuance inzake het thema “ver weg”. Vanuit Pattaya Noord en de Dark side is deze locatie vlugger te bereiken dan voorheen in Jomtien. Zeker zonder opstoppingen op Sukhumvit of in de stad. Verder weg is het voor sommige mensen, voor anderen dichterbij. Welcome to the Darkside Eddy………..


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website