Eén van de dingen die ik graag doe in Thailand, is fotograferen. Je kunt je aldaar dan ook flink uitleven. Tempels, boeddhabeelden, steden en kinderen poseren gewillig voor het oog van mijn camera.

Inmiddels heb ik een flinke voorraad foto’s. Van mijn voorlaatste reis door Thailand heb ik nog wat kiekjes uitgezocht. Hoewel iedere foto bij mij een specifieke herinnering oproept, zal het voor de lezer slechts een aardig plaatje zijn. Toch hoop ik een aantal van jullie er een plezier mee te doen.

[nggallery id=59]

6 reacties op “Foto’s uit de doos van Khun Peter”

 1. Patrick zegt op

  Thanks for sharing!

 2. Jan zegt op

  Het boeiende “Streetlife”in Azië en dus ook in Thailand….één van de belangrijkste redenen om naar deze landen af te reizen….!!! Geweldig!!

 3. Ron zegt op

  Beste Peter,

  Bij herkenbare foto’s zal dit bij meerdere mensen de nodige herinneringen oproepen…..
  Leuke plaatjes en zeker een leuke hobby !! Ik doe overigens hetzelfde en heb inmiddels duizenden foto’s van Thailand. Grappig is ook dat je de koning van dit prachtige land vaak met een camera ziet.
  Uiteraard zullen diverse fotografen hier, en ik zelf ook, willen weten met wat voor apparatuur je zoal bezig bent.

  Vriendelijke groet,

  Ron.

  • @ Ron. Nikon D70. Lens: Sigma 70-300 mm 1: 4 – 5.6 APO DG en als filter Sigma EX UV filter.

 4. Riet zegt op

  Hoi Peter wat een mooie foto’s en voor ons zo herkenbaar.
  Ik heb zelf in die 21 jaar ook al heel wat foto’s. Iedere keer denk ik nu maak ik niet zo veel foto’s maar ja toch weer. Afgelopen juni ook nog even naar Hongkong en Macau geweest dus weer foto’s en filmen.

  Groetjes Riet

  • @ Riet. Ik heb er nog wel wat meer. Ik zal over een tijdje weer wat foto’s online zetten.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website