Op het Oostenrijks Consulaat in Pattaya is nog steeds een inkomensverklaring te verkrijgen(en word nog steeds aanvaard door de Thaise immigratie) voor de extention op basis “retirement”. Voor de extention op basis “Thai wife” levert het Oostenrijks consulaat geen inkomensverklaring af, dit heb ik persoonlijk gaan vragen.

Lees verder…

Kan u mij zeggen hoe lang een ‘proof of income’ (afgeleverd door het Oostenrijks consulaat in Pattaya) geldig is?

Lees verder…

Ik moet voor de eerste keer mijn extension of stay verlengen en heb hiervoor een inkomstenverklaring nodig. Ik wil deze halen bij het Oostenrijkse consulaat in Pattaya.

Lees verder…

Nederlanders in Jomtien en Pattaya, die gebruik maken van het Oostenrijks Consulaat voor de legalisering van de inkomensverklaring moeten vanaf 1 maart zich wenden tot het nieuwe onderkomen.

Lees verder…

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website