Beste Ronny,

Kan u mij zeggen hoe lang een ‘proof of income’ (afgeleverd door het Oostenrijks consulaat in Pattaya) geldig is?

Hartelijk dank.

Groet,

Roland


Beste Roland,

Ik weet dat een Belgisch “Income Affidavit” 6 maand geldig is en dus ga ik er van uit dat een “Verification of income letter” van de Oostenrijkse Consul dezelfde geldigheidsduur heeft. Maar ik ben niet zeker. Maar het is niet zozeer die geldigheidsduur die telt, het is hoe oud het mag zijn van het immigratiekantoor. Ik weet dat sommige maar 1 maand aanvaarden, andere 3 maand. In Pattaya weet ik het niet. Best lokaal eens navragen.

Langs de andere kant is het toch eenvoudig om je document te gaan halen enkele dagen voor je die verlenging gaat aanvragen. Heb je toch geen enkel probleem met de geldigheidsduur.

Het heeft toch geen enkele zin om dat maanden op voorhand te gaan halen.

Als er lezers zijn die weet hebben van de geldigheidsduur en vooral hoe oud het document mag zijn van Immigration Jomtien, mogen ze het altijd laten weten.

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Visum voor Thailand: Hoe lang is een ‘proof of income’ (Oostenrijks consulaat in Pattaya) geldig?”

 1. Bz zegt op

  Hallo Roland,

  Hoe lang de Inkomensverklaring van het Oostenrijks Consulaat geldig is weet ik eigenlijk niet.
  Wat ik wel weet is dat de meeste die hier gebruik van maken dit dezelfde dag koppelen met een bezoek aan de Immigration in Jomtien. Zelf heb ik dat vorige week een dag later gedaan.
  Wat ik ook weet is dat er in het formulier wat je allemaal nodig hebt voor je Retirement Extension met een vette viltstift 3 dagen stond vermeld in plaats van de 30 dagen voor de ouderdom van de brief van de bank voor het benodigde vermogen.

  Succes. Mvg. Bz

 2. robert vereecke zegt op

  Ik heb de vraag een paar maanden geleden gesteld aan Immigration in Hua Hin en kreeg 6 maand ls antwoord voor een Belgische Affidavit. Ik neem aan dat dit voor alle E.E.G. landen dezelfde regel is..

 3. Jan VC zegt op

  Bij immigration in Sakon Nakhon wist men me te vertellen dat het document, Affidavit 6 maanden geldig was. Op 19 april moet ik gaan voor mijn jaarverlenging op basis van een gecombineerde 800.000 baht, inkomen en banktegoed. Ik hou jullie op de hoogte!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website