De Nederlander Huidji See, wereldkampioen 10-ball in 2011, is dit weekend op bezoek in de Hustler’s Poolhall in Bangkok. Huidji vormt met Niels Feijen en Nick van den Berg de top-3 van Nederland, die gezamenlijk kunnen bogen op talrijke internationale successen.

Vele poolbiljartspelers uit Engeland, Japan, Filipijnen, U.S.A, enz. waren al in Thailand, de Nederlanders ontbraken nog, ondanks dat ik ze persoonlijk al enkele keren had uitgenodigd. Dat Huidji nu in Bangkok zijn vaardigheden in het poolbiljart gaan tonen, is dan ook een unieke gebeurtenis.

Zaterdagavond aanstaande speel Huidji mee in een clubtoernooi Scotch Doubles, maar op zondag 17 november 2013 speelt hij om 5 uur ’s middags een Challenge Match tegen Stuart Pettman uit Engeland. Stuart is niet alleen de general manager van Hustler’s Poolhall, maar op dit moment ook de beste poolbiljartspeler in Thailand. Het belooft een wedstrijd op zeer hoog niveau te worden!

Hustler’s Poolhall vindt u onder KFC in de Times Square Building op Sukhumvit Road. Met de BTS Skytrain uitstappen bij Asoke.

Hieronder nog een aardig filmpje: een portret over Huidji See

[youtube]http://youtu.be/_1woEuqyFsE[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website