Nederlandse topgolfer Joost Luiten speelt in Thailand

Door Gringo
Geplaatst in Golf, Sport
Tags: ,
12 december 2015

Golfer Joost Luiten is na de tweede ronde van het Thailand Golf Championship één positie geklommen in het klassement en staat nu elfde.

De Rotterdammer noteerde vrijdag 70 slagen op de golfbaan van Amata Spring, twee onder par. Hij heeft acht slagen meer dan Welshman Jamie Donaldson, die leidt met dertien onder par.

Luiten schreef vier birdies en twee bogeys op zijn scorekaart. Hij was er redelijk tevreden over. ‘Het was niet echt slecht, maar ook niet super’, meldde hij op zijn website.

Luiten speelt in Thailand zijn laatste toernooi van dit jaar. Hij wil nog punten scoren voor de wereldranglijst en zo snel mogelijk terugkeren in de top 50, want die geeft automatisch recht op deelname aan de Majors. Nederlands beste speler is momenteel de nummer 84 van de wereld.

Wellicht voor liefhebbers van golf een evenement om te gaan kijken en Joost te steunen, er wordt zaterdag en zondag nog gespeeld.

Voor meer informatie over de golfbaan Amata Spring in Chonburi, zie de website: thailandgolfchampionship.com

Bron: Algemeen Dagblad


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website