Deze schoonheid gaat Thailand vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe verkiezingen 2011 in Sao Paolo – Brazilië op 12 september aanstaande.

De 21-jarige Chanyasorn Sakornchan is geboren en opgegroeid in Sattahip (Chonburi). Ze is de dochter van Suebsamoot Sakornchan, een Bangkok Airways captain.

Na eerst een jaar gestudeerd te hebben in de USA, studeerde ze af als binnenhuisarchitect aan de Assumption University. Ze spreekt Thai, Engels en een beetje Japans. Haar hobby’s zijn o.a. zingen, dansen, gitaar spelen en ultralight vliegen.

Hoewel de Thaise Chanyasorn er prachtig uit ziet, krijgt ze het nog moeilijk tegen de blonde Kelly Weekers uit ons kikkerlandje, die volgens de bookmakers een top 10 tien notering gaat halen.

In deze video beantwoord Chanyasorn een paar vragen. Op de vraag welk dier ze zou willen zijn, kiest ze opmerkelijk genoeg voor plankton. Ze wil kennelijk graag opgegeten worden.

Mmm, hoewel ik me normaal gesproken niet aan een hapje plankton zou wagen, wil ik voor haar wel een uitzondering maken.

7 reacties op “Miss Universe Thailand wil opgegeten worden”

 1. Haha, als ik tegen Kan zeg dat ik een hapje plankton wil, zal ze zeggen: “Khun Peter Ting Tong!”

 2. Harold zegt op

  Er is altijd nog Google Translator 😉

  • Harold zegt op

   Vast wel! Nu moeten we Kan alleen nog even op het bestaan van dit blog attenderen 😉

   • Harold zegt op

    Oeps, ik had nog niet verteld dat ik Kan heb gedate 😛

    • Haha, ik heb Kan het blog wel eens laten zien. Als er dan een foto van een mooie dame op staat wil ze wel graag weten wie het is en of ik haar persoonlijk ken.

     • Robert zegt op

      Dat klinkt herkenbaar. Die foto van die dame op het Facebook profiel motiveert ook niet echt om FB ‘vriend’ te worden met Thailandblog.nl…geheid dat daar ook vragen en eventueel beschuldigingen over komen.

 3. Jan zegt op

  Lekker diertje die ik wel graag en smaakvol zou verorberen. Nu ja, ze heeft er zelf om gevraagd hé??


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website