Thaise mannen hebben méér seks dan hun vrouwen

Door Hans Bos
Geplaatst in Opmerkelijk
25 november 2011

Uit het onderzoek van medicijn-gigant Pfizer (Viagra) komt een opmerkelijke discrepantie naar voren.

Thaise mannen hebben maandelijks gemiddeld 7,7 keer gemeenschap, terwijl hun vrouwelijke landgenoten slechts 5,7 keer seks hebben. De conclusie van het onderzoek ‘Ideal Sex in Asia’  ligt voor de hand, maar mag u zelf invullen.

Het onderzoek onder 1658 mannen en 1624 vrouwen tussen 31 en 74 in China, Hong Kong, India, Maleisië, Filipijnen, Singapore, Zuid- Korea, Taiwan en Thailand brengt aan het licht dat Indonesische mannen met maandelijks gemiddeld 9,8 keer in Azië het vaakst gemeenschap hebben, gevolgd door Filipijnse mannen met  9,4 keer en Indiase mannen met 8,8 keren seks. De Thaise mannen scoren dus met 7,7 maal niet bepaald hoog. Indiase vrouwen melden maandelijks 8,7 keer, gevolgd door Indonesische en Maleisische vrouwen met 6,8.

De Thaise  hoogleraar seksuologie Pansak Sugkraroek stelt in het onderzoek vast dat een stijve penis de sleutel is tot een bevredigende gemeenschap (sic!). 90 procent van de mannen in Maleisië is het daar mee eens. Naar schatting 2,7 miljoen Thaise mannen hebben volgens hem problemen met wat netjes omschreven wordt als ‘erectile dysfunction’, dus impotentie. Slechts 27.000 van hen laten zich hiervoor behandelen. Volgens de hooggeleerde kunnen medicijnen helpen, maar zijn ook voldoende beweging en gezond eten in dit kader belangrijk.

14 reacties op “Thaise mannen hebben méér seks dan hun vrouwen”

 1. BramSiam zegt op

  Nou heb ik op school eeen betje leren rekenen. Ik weet niet wat men onderzocht heeft, maar als één man het één keer met één vrouw doet hebben ze allebei één maal sex. Als een man het gemiddeld 7,7 keer p.m. met een vrouw doet hebben zowel mannen als vrouwen 7,7 keer sex.
  Alleen als mannen het met mannen doen en vrouwen minder vaak met vrouwen, gaan hier verschillen ontstaan. De conclusie kan dus alleen maar zijn dat er erg veel “gays” zijn in Thailand, maar dat wisten we toch al?

  • Roland Jacobs zegt op

   Bram Siam, maar Thaise mannen hebben meerdere seks, omdat ze ook nog andere
   vrouwen hebben, zoals Mia Noi enz. Net als in mijn cultuur hebben we vaak een ,
   By side dus naast je vrouw/vriendin een andere vrouw dan blijf je Libido altijd stabiel.
   Leve de Lol.

 2. Gringo zegt op

  “Erecile disfunction, dus impotentie” is niet correct, Hans.
  Lees mijn verhaal E.D. in Thailand nog een keer, impotentie is een weiser begrip!

 3. Joseph Jongen zegt op

  Hans, als ik goed reken (7.7 versus 5.7) dan ‘doen’ de Thaise mannen het een van de vier keer met een niet Thaise. Blijft de vraag: overdrijft de Thaise man of verzwijgt de Thaise vrouw? Neem niet aan dat 25% van de Thaise mannen kathoy is.

 4. Robert-macro zegt op

  Waarschijnlijk is er aan de man gevraagd hoevaak doe je het per maand en dan is de conclusie dus dat Thaise mannen meer overdrijven dan vrouwen…

  • @ ik heb je naam aangepast, omdat er al een Robert actief is en dat geeft verwarring.

 5. pietpattaya zegt op

  Simpel toch veel Thaise mannen “doen” het met andere mannen ,dan kom je op andere uitkomst.

 6. ruud NK zegt op

  Er is in Thailand een groot vrouwen overschot en daarnaast zijn er nogal veel monikken. Rekenen 1 op 1 is dus niet mogelijk Bram en Joseph.

 7. TH.NL zegt op

  De conclusie kan ook zijn dat Thaise mannen gewoon vreemd gaan met andere vrouwen.

  • kees zegt op

   Beste TH.NL Met het beetje kennis dat ik van de Thaise man heb denk ik Dat je het hier helemaal bij het rechte eind heb. Ik ken der 1 die gaat zo vaak vreemd dat hij niet meer wist waar die nou precies woonde. Hij had wel een slok op moet ik er bij zegen.Hij kreeg een pak op ze flikker van zijn vrouwtje de stukken hout vlogen door het hok. Volgende dag liep hij gewoon weer te smijlen en 2 dagen later lag hij weer te bonken. bij zijn bij vrouwtje . ik lach me hier altijd te barsten. Als ik het daar dan over heb met mij vrouw zegt ze dat het een beetje in de cultuur zit. Ze heb ook altijd .gezegd als we in Thailand gaan wonen moet je je ook wat van de cultuur eigen maken. Dat maakt je leven aangenamer . En ik ben het altijd met haar eens. Knip oog. Ik zet het er maar bij. kan die poppetjes niet vinden
   Het is een leuk land Thailand . Met veel leuke mensen.Groet kees

 8. BramSiam zegt op

  Dat zou lunnen als die ‘andere’ vrouwen Khatoeys zijn. Bovendien hebben meer Thaise vrouwen, denk ik zomaar, sex met buitenlandse mannen dan Thaise mannen met buitenlandse vrouwen waardoor het gemiddelde bij de vrouwen juist hoger zou moeten liggen en dat Thaise monniken sex niet uit de weg gaan, daar hoef je de Pattaya mail slechts voor te lezen, maar ja als die het met vrouwen doen hebben die vrouwen ook weer sex. Kortom het blijft een mysterie.

 9. ruud NK zegt op

  Het is allemaal heel simpel. Mannen tellen elke beurd, maar vrouwen alleen de goede. Overleg dat maar met jullie vrouwen als je wilt weten of dit klopt.

 10. chris zegt op

  Thai mannen zijn wereldkampioen ‘vreemdgaan’. 73 % van de Thai mannen heeft minstens een keer per maand sex met een vrouw waarmee hij niet getrouwd is. Ook Thai vrouwen scoren ‘goed’. 50 % gaat minstens 1 keer per maand ‘vreemd’.
  Vreemdgaan is overigens een begrip uit de Westerse cultuur. Romantische liefde is in Thailand niet zo ingeburgerd als bij ons. Nog altijd worden huwelijken min of meer door ouders geregeld, of op zijn minst goedgekeurd dan wel tegengehouden.
  Polygamy is in Nederland al uit den boze sinds de verspreiding van het Christendom, met vallen en opstaan. Tot 1935 mocht elke Thai man (niet alleen de moslims) wettelijk meer dan 1 vrouw hebben. Er zjn dus oudere Thai die hebben meegemaakt dat hun grootvader meer vrouwen had. Geen sprake van vreemdgaan in die tijd.

  chris

  • RonnyLadPhrao zegt op

   “Thai mannen zijn wereldkampioen ‘vreemdgaan’. 73 % van de Thai mannen heeft minstens een keer per maand sex met een vrouw waarmee hij niet getrouwd is.”

   Zou kunnen als je weet dat de meeste officieel niet getrouwd zijn. De vriendin waarmee ze al jaren samenleven, maar die dan wel in de categorie “vreemd” wordt opgenomen is misschien theoretisch dan wel juist, maar wel wat overdreven.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website