Eerste Playboy Café geopend in Bangkok

Door Gringo
Geplaatst in Opmerkelijk, Uitgaan
Tags: ,
3 maart 2017

De distributeur van Playboy kleding en accessoires heeft zijn handelsactiviteiten uitgebreid en is nu ook actief in de horecasector. Het gaat om een Playboy Café, waar naast de gebruikelijke hapjes en drankjes ook de Playboy artikelen te koop zullen zijn.

Opening eerste Playboy Café

Het eerste Playboy Café in Thailand, zelfs in Azië, is eerder deze week geopend in het Central Festival EastVille winkelcentrum in de wijk Lat Phrao. Aan die opening was vooraf niet veel ruchtbaarheid gegeven, maar toch was er een erfgenaam van de oprichter, Cooper Hefner, uit Amerika gekomen om de opening te verrichten.

Met de Thaise televisiester Kimberley Tiamsiri aan zijn zijde zei hij in zijn toespraak, dat Playboy artikelen al meer dan 15 jaar door de huidige importeur/distributeur met groot succes werden verkocht. Het heldere en unieke concept van het merk Playboy is, volgens hem, een succesformule en hij was er zeker van, dat ook het Playboy Café een groot succes zal opleveren.

Meer Playboy Café’s

Het blijft niet bij dit ene café in Lat Phrao, want het volgende Playboy Café staat al voor opening in april op het programma en wel in het vernieuwde winkelcentrum Central Marina in Pattaya Noord. In totaal moeten er 30 Playboy Café’s in Thailand komen, verspreid over het hele land. 30? Dus binnen niet al te lange tijd ook een Playboy Café in plaatsen als Roi Et, Uttaradit, Chumphon, Hat Yai, Kalasin?

Succes?

Coconuts Bangkok spreekt in een artikel twijfel uit of het inderdaad een succes zal worden. Ik ben het daarmee eens! Voor mij is Playboy een achterhaald concept en zit niemand op een Playboy Café te wachten. Soortgelijke gelegenheden zijn er meer dan genoeg in Thailand.

Ooit was de Playboy een baanbreker, dat een maandblad uitgaf met foto’s van blote dames. Oh ja, ik heb er heel veel jaren geleden ook wel eens een exemplaar van gekocht, niet voor die blote dames, maar voor de prima artikelen, die er in stonden! Gelooft u dat? Nee natuurlijk, de eerste Playboy, die ik kocht was de eerste uitgave in het Nederlands met naaktfoto’s van de zangeres Jerney Kaagman van Earth & Fire. Wat was dat een sensatie. Ik denk dat er in werkplaatsen en fabrieken nog altijd wel foto’s van de Playmates van de Maand hangen.

Playboy in Thailand

Inmiddels is er ook een Thaise Playboy waarin wel foto’s van mooie dames staan, maar – zoals het een keurig land als Thailand betaamt – niet naakt. Ik meende onlangs ergens gelezen te hebben dat men van plan is toch wat meer bloot te laten zien. Verkoop van het blad zonder naaktfoto’s valt dus kennelijk tegen.

Ten slotte

Met de komst van vele websites op internet, waar prachtige blote vrouwen te zien zijn, met bovendien de vele uitgaansmogelijkheden (disco’s, a go go bars en dergelijke) in Thailand waar die vrouwen in levende lijve te bewonderen zijn, lijkt het Playboy concept mij aan belangstelling te hebben ingeboet. We zullen zien!

Hieronder nog een video van het Playboy Café in Bangkok:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=1zrhqE4mEXk[/embedyt]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website