‘Hooters’ nu ook in Thailand (video)

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: , , ,
4 juni 2014

Moet je er blij mee zijn of niet? Hooters opende op 3 juni haar eerste vestiging in Thailand. Patong Beach in Phuket mag met deze eer strijken.

De Amerikaanse keten van restaurants staat vooral bekend om de sexy dames die schaars gekleed door de restaurants paradeerden en klanten bedienden. Hooters is dan ook een nogal dubbelzinnige term. Enerzijds verwijst de naam naar het logo: een uil die bekend staat om zijn specifieke geluid ‘hooting’ (Engels voor ‘roep van de uil’).

Verder betekent ‘hooter’ ook claxon, toeter en in de volksmond staat het dan ook voor borsten. Dat laatste aspect blijkt wel uit de wulpse serveersters, voorzien van een diepe decolleté.

Het concept groeide uit tot zo’n succes dat er speciale Hooters-T-shirts en allerhande souverirs verkocht werden in de restaurants. Jaarlijks wordt ook een wulpse Hooters-kalender uitgebracht.

In de VS zijn er meer dan 460 Hooters-restaurants in liefst 44 staten. De keten ging ook internationaal met nu vestigingen in 25 andere landen, waaronder Duitsland, Tsjechië, Zwitserland, Hongarije, Oostenrijk, Australië, China, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk. En nu ook in Thailand in Phuket.

Video: Hooters in Thailand

Bekijk hier de video:

[youtube]http://youtu.be/CFCismfmczk[/youtube]

3 reacties op “‘Hooters’ nu ook in Thailand (video)”

 1. Gerrie Q8 zegt op

  Heb deze keten voor de eerste maal in Shanghai bezocht. Mooie dames die tevens om de paar uur een showtje van dans en zang opvoeren. De moeite waard om eens binnen te stappen. En ook al hou je niet van zang en danspasjes; het oog wil ook wat.

 2. Jos zegt op

  Niks ordinairs aan, het wordt beschaafd gedaan.
  Het lijkt wel een erotische tent tijdens EO-Landdag 😉
  Dames hebben meer kleding aan dan in de gemiddelde tent in Phuket.

 3. Rick zegt op

  Hooters laat me niet lachen de hele Bangla road is pas een echte hooters straat en met veel leukere dansjes als bij die amerikanen tent gegeven worden 🙂


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website