Fotosessie Miss Thailand World 2016

Door Gringo
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: ,
8 mei 2016

Een paar dagen geleden las ik het bericht, dat in een bepaald warenhuis in Khon Kaen tafelventilatoren in de aanbieding waren, die ter plekke werden aangeprezen door verkoopsters in bikini.

Vele mannen waren wel benieuwd, maar werden hevig teleurgesteld bij aankomst in dat warenhuis. Er werden daar helemaal geen ventilatoren verkocht, het ging om een actie van een warenhuis met dezelfde (klinkende) naam in Hanoi, Vietnam. Een verlate aprilgrap zou je kunnen zeggen.

Die mannen hadden vrijdag echter in Phuket moeten zijn, want daar op het strand bij het Angsana Laguna Phuket Hotel vond een fotosessie plaats met alle kandidaten voor de verkiezing van Miss Thailand World 2016.

 

Ruim 30 Thaise schonen liepen daar in bikini “in het wild” rond en onnodig te zeggen, dat de mannelijke belangstelling bijzonder groot was te noemen. Na de fotosessie werd er door de dames nog volleybal gespeeld op het strand, zodat de kijkers nog een andere blik op de goed gevormde lijfjes kregen.

De verkiezing vindt  trouwens plaats in het Grand Hyatt Erawan Hotel in Bangkok op 28 mei aanstaande. Kijk voor meer foto’s op www.dailynews…regional/395958 en zoek nummer 28, voor mij de onbetwiste winnaar!

3 reacties op “Fotosessie Miss Thailand World 2016”

 1. Hans zegt op

  Je verwijzing naar de site dailynews klopt niet. Krijg een foutmelding.
  Ik was benieuwd of ik nr 28 ook de leukste zou vinden.
  Hans

 2. Ad Koens zegt op

  Linkje naar Dailynews werkt niet (is verkort weergeven).

  • Gringo zegt op

   Probeer dan deze link: http://www.dailynews.co.th/regional/395958


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website