Een 71-jarige Zwitser is zondagochtend om het leven gekomen na een val (of sprong) uit het raam op de zevend verdieping van zijn appartement in het district Min Buri (Bangkok).

De politie vond de man op de motorkap van een Toyota Camry. De Zwitser woonde de afgelopen vier jaar alleen op Sirirudee Place. Hij zou een depressie hebben gehad. Toen de agenten naar het appartement gingen, vonden ze een open raam, maar geen sporen van een misdrijf. Er waren geen kostbaarheden gestolen.

Volgens de onderzoekers pleegde de buitenlander zelfmoord.

Bron: Bangkok Post

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Zwitser (71) dood na val uit condo in Bangkok”

  1. Kees zegt op

    Ik vind dar er (de laatste tijd) veel mensen van balkons vallen en sterven.

  2. rentenier zegt op

    Het lijkt er op dat er meer buitenlanders in Thailand van balkons vallen maar de Telegraaf dagelijks online lezend lees ik elke week minstens 1 bericht dat er iemand van een balkon valt in Nederland en dat blijken lang niet altijd ongelukken te zijn. Dan in acht nemend dat de bevolking in Nederland veel minder is en lang niet zo veel hoge gebouwen als er in Thailand zijn. Dat betekend ruw weg geschat dat er verhoudingsgewijs geen groter aantal van balkons vallen in Thailand. Maar de gevallen in Thailand liggen onder ´n vergrootglas en er wordt meer aandacht aan besteed en het lijkt ook dat de buitenlanders eerder betrokkenheid van slechte Thai suggereren en dat buitenlanders het slachtoffer zijn. Vaak berust op veronderstellingen zoals iki nu niet met feiten op de proppen kom.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website