De autoriteiten op Phuket zijn van plan op de grote stranden tien informatiecentra te openen. Dat heeft provinciaal gouverneur Noraphat bekend gemaakt tijdens de opening van het eerste centrum in Patong. Phuket wordt jaarlijks bezocht door 15 miljoen toeristen.

Het centrum biedt een scala aan diensten voor toeristen zoals uitgifte van een gratis plattegrond tot juridisch advies. Studenten van de Phuket Rajabhat universiteit, die Engels en Chinees spreken, gaan in de centra stage lopen.

De informatiecentra zijn gepland op het Kamala strand, Kata, Karon, Nai Han, Promthep Cape, Hawaii Beach Wharf, Surin en Nai Yang. Ze worden aangestuurd door een centrum in het DDPM kantoor in de stad Phuket.

De autoriteiten gaan daarnaast 3.400 bewakingscamera’s installeren op het schiereiland om zo de veiligheid van toeristen te vergroten.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Phuket wil tien informatiecentra voor toeristen op de stranden”

 1. Leo Th. zegt op

  Juridisch advies? Waarom zou je dat bij een standbezoek nodig hebben of het zou moeten zijn dat je geadviseerd wordt over het te betalen bedrag bij jetski scam of over de Tuk Tuk chauffeur, die je wilt oplichten door een véél te hoge prijs te berekenen voor het ritje naar/vanaf het strand. Laat ik maar positief blijven en afwachten wat het effect van deze Informatiecentra zal hebben

 2. mertens alfons zegt op

  zou graag weten waar nu dat info center gelegen is in patong,

  • stevenl zegt op

   In “Bangla Park” – op Patong Beach vlakbij de politiebox aan het einde van Bangla Road.

 3. Bert zegt op

  Afgelopen dinsdag nog op het strand geweest en vele dagen ervoor ook. Niets van gehoord of gezien. Gelukkig zijn de strandstoelen weer terug, maar helaas veel te weinig. Die domme 10% zone slaat echt helemaal nergens op.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website