Het Department of Disaster Prevention and Mitigation heeft gewaarschuwd voor overstromingen in de zuidelijke provincies in de komende dagen. Overstromingen en grondverschuivingen worden verwacht in laaggelegen en bergachtige gebieden. In de kustprovincies worden de overstromingen verergerd door het hoge getijde.

In Satun moesten 23 scholen dicht als gevolg van overstromingen. Ook veel overheidsgebouwen en kinderdagverblijven liepen onder water. In centraal Satun zijn wegen onbegaanbaar voor voertuigen. Bewoners van Ban Nong Luan zijn geëvacueerd.

Een moeder (18) uit Myanmar en haar zoontje (3) zijn gisteren in Tak in een waterweg meegesleurd door het woeste water. Beiden worden nog vermist.

Phitsanulok en Pichit kampen nog met de gevolgen van de tropische storm Doksuri. Die heeft vorige week een spoor van vernielingen getrokken in grote delen van het Noorden, Noordoosten en het centrale gedeelte. In Kalasin staan zeven districten onder water.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website