Vanochtend zijn in een huis in de provincie Surin de lichamen gevonden van een Thaise vrouw van 57 jaar en haar zoon (30). Ze bleken te zijn doodgestoken. Een Nederlander, Rene M. is door de politie gearresteerd op verdenking van moord. 

De man is aangehouden in een ziekenhuis in de provincie waar hij werd behandeld voor verwondingen die vermoedelijk zijn opgelopen bij een gevecht met de slachtoffers.

De twee slachtoffers werden dood aangetroffen in huis in Ban Khok Muang (tambon Sawai). Uit een voorlopig politieonderzoek blijkt dat de Nederlander op maandagochtend vroeg met zijn motorfiets naar Ubon Ratchathani was gereden. Hij had ook naar het noodnummer van het National Institute for Emergency Medicine gebeld met de mededeling dat hij gewond was geraakt door een verkeersongeval. Daarna is hij naar het Surin Hospital gebracht, waar hij later door de politie werd aangehouden.

Een zus van de vermoorde zoon vertelde politie dat de Nederlander een Facebook-vriend was van haar oudere zus, die niets met de man te maken wilde hebben. Hij had haar vorig jaar eenmaal thuis bezocht. Voor zover haar bekend, had de man geen vaste verblijfplaats in Thailand.

De politie onderzoekt de zaak.

Bron: Bangkok Post – Foto boven: Dorpeling bij het huis van de slachtoffers.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Nederlander gearresteerd op verdenking van moord op moeder en zoon in Surin”

 1. Antonio zegt op

  Triest….heel triest….dat het zover moet komen om ze te vermoorden.
  De werkelijke rede kennen wij dus niet en hoop dat wel te zullen horen want om in staat te zijn tot moord zal er veel meer aan de hand zijn….. (niet te vergeten geld).
  Triest……dat wel.
  TonyM

 2. Henkwag zegt op

  Ik meen in de Bangkok Post gelezen te hebben dat de man VAN Ubon kwam, en niet naar ! Hij reed op een motor (gehuurd ??) met een nummerplaat van Ubon.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website