Luchthaven van Buri Ram wordt uitgebreid

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand
Tags: ,
21 augustus 2017

Mede door een toename van het toerisme naar Buri Ram (Isaan)  zal de locale luchthaven worden uitgebreid met een taxibaan en parkeerplaatsen voor zes Boeings 737-400, waar nu s maar twee plaatsen voor beschikbaar zijn.

Het provinciaal bestuur van vier provincies heeft hiervoor een budget van 140 miljoen baht goedgekeurd.

Buri Ram doet het economisch goed dankzij de successen van FC Buri Ram en het FIA Grade 1 racecircuit en trekt steeds meer toeristen aan.

Bron: Bangkok Post

4 reacties op “Luchthaven van Buri Ram wordt uitgebreid”

 1. Gerrit zegt op

  Tja,

  Als ze nu ook eens een busdienst opzetten, tussen de luchthaven en het 32 km verderop gelegen Buri Ram, zal dat nog veel meer toeristen trekken.

  Nu moet je van te voren een taxi bestellen in Buri Ram en die berekend (en terecht) van Buri Ram > Vliegveld > Buri Ram. Kosten 800 Bhat, maar ook een keer 1.200 Bhat en een retour ticket bij AirAsia koste 1.200 Bhat.

  Alternatief is z’n 2 kilometer lopen naar de provinciale weg en daar wachten op de “lijn” bus.

  Buri Ram doe er wat aan.

  Groetjes Gerrit

  • Tom zegt op

   Beste , heb wel gezien dat er een minibus rijdt van de luchthaven naar surin , weet niet of die onderweg stopt in Buriram of een detour maakt

 2. ron zegt op

  Een lijnvlucht u tapao-buriram zou ook niet verkeerd zijn.
  Ik moet nu telkens naar don muang als ik vanuit pattaya die kant op moet.
  Buriram is voor zover ik weet alleen vanaf don muang airport per vliegtuig bereikbaar.
  maar wie weet… in de toekomst.
  voor dec maar weer met de nacht bus geboekt, nakhon chai air, vanaf sukhumvit hier bij pattayaklang, ook best te doen overigens.

 3. Arie zegt op

  Vorige jaar ben ik ook naar Buriram gevlogen met Nokair. Had toen bij het ticket gelijk een Nok airport-to-town -transfer geboekt voor 200 baht. Werd met een comfortabele minibus met nog 2 andere passagiers voor mijn geboekte hotel afgezet.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website