Een 43 jarige seropositieve sergeant-majoor van het leger is in Nam Phong (Khon Kaen) aangehouden op verdenking van verkrachting van 75 jongens uit Khon Kaen en naburige provincies. Hij gebruikte de homo app Blued om met zijn slachtoffers in contact te komen.

Hij vroeg de jongens, die meestal jonger waren dan 15 jaar, om naakt foto’s naar hem te sturen. bij een ontmoeting chanteerde hij de jongens met de naaktfoto’s en verkrachte ze. De politie arresteerde de man kwam in actie naar aanleiding van een aangifte van een van de jongens.

Bij de arrestatie van de man in zijn woning vond de politie hiv-remmers die hij al sinds 2009 gebruikte Uit een test bleek dat hij inderdaad seropositief is. Volgens de politie hield hij bij wie hij verkrachtte. De man is al ontslagen uit het leger.

Acht maanden geleden vestigde hij zich in Khon Kaen.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Hiv besmette militair (43) opgepakt voor de verkrachting van 75 jongens”

 1. Leo Th. zegt op

  Mijn haren rijzen mij te berge bij het lezen van dit artikel. Wat een sadistisch stuk uitschot, waarvan ik hoop dat hij voorgoed uit de samenleving wordt weggehouden. Onlangs heb ik de op ware gebeurtenissen gebaseerde film ‘A prayer before down’ gezien, die grotendeels gaat over het Thaise gevangenisleven en waarin getoond wordt dat verkrachtingen in een Thaise bajes aan de orde van de dag zijn. Vrees dan ook dat dit beest zijn misdadige praktijk ook in gevangenschap gewoon een vervolg geeft. Een smartphone valt niet meer weg te denken in de hedendaagse maatschappij. Behalve heel veel gebruiksgemak brengt het echter ook veel gevaren met zich mee. Met name voor kinderen, die vaak niet beseffen wat het online versturen van een naaktfoto voor consequenties kan hebben en waarvan de ouders zich niet realiseren wat hun kroost online uitspookt.

 2. John Zoet zegt op

  deze moet veroordeeld worden voor zware mishandeling en poging tot doodslag,
  voor deze mensen is geen staf lang genoeg

 3. erik zegt op

  ‘Gelukkig’ eens geen blanke ‘vetklep’ van 75+ jaar die zich zo misdraagt maar een van het eigen volk. Maar 75 jongens hebben nu levenslang want kunnen HIV krijgen en moeten met hun partner hun leven lang in angst leven. Hoop dat de vent voor zware mishandleing de bak in draait en wel een THAISE bak en geen NL 5-sterren hotel. Vijf jaar per jongen? Dan zit ie het max van 20 jaar vast. Prima zo!

  • Antonio zegt op

   Ik ben het met je eens over dat hij een flinke straf verdiend.

   Maar ik wil toch iets recht zetten.
   Als hij HIV remmers gebruikt dan is zijn besmetting gevaar bijzonder laag tot verwaardeloosbaar.
   Dus de kans dat deze jongens besmet zijn door hem is laag. (als hij deze remmers actief gebruikte)
   Maar nogmaals hij verdient een levenslange straf!

 4. Paul schiphol zegt op

  Het gedrag van deze man is misdadig en moet zeker bestraft worden. Echter ter ontnuchtering; als deze man al sinds 2009 HIV+ medicatie gebruikt, zal zijn “viral load” ondetecteerbaar zijn, hetgeen betekend dat het gevaar dat een van de jongens met HIV besmet geraakt is, zeer gering tot nihil zal zijn. Dus na het verwerken van het trauma, is er gelukkig geen levenslang voor de jongens.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website