Het was al aangekondigd: Stormachtig weer in delen van Thailand. Daardoor raakten er zondagavond 22 personen gewond bij een aanrijding in het noodweer tussen een bus en een pickup truck in Phimai (Nakhon Ratchasima).

Het noodweer in Nakhon Ratchasima begon om zeven uur en duurde een uur. Binnen de kortste tijd stonden wegen onder water tot wel 30 cm. In Bangkok zorgde de regen voor verkeersopstoppingen. Vanaf ’s nachts tot ver in de spits regende het constant. Op de social media klaagden verkeersdeelnemers over de vertragingen.

De meeste regen werd gemeten in het district Bang Khun Thien: 54,5 millimeter. Om 8 uur begon de regen langzaam te verminderen in Bangkok, Samut Prakan, Samut Sakhon, Nonthaburi en Pathum Thani.

Het Meteorological Department voorspelt tot woensdag wisselvallig weer met mogelijk storm en hagel in delen van het Noorden, het zuidelijk deel van het Noordoosten, de Central Plains en het Oosten. Het Zuiden van Thailand kan ook meer regen verwachten.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Gewonden en verkeerschaos door noodweer in delen van Thailand”

  1. Ingmar zegt op

    Ik ga van 10 tm 24 april naar phuket. Op papier een van de beste maanden om te doen, maar heb het idee dat het weer zich anders gedraagt dit jaar.

    Wie kan mij vertellen wat de voorspellingen zijn voor deze periode? Het is al op korte termijn dus voorspellen moet toch lukken neem ik aan?

    Heb weinig trek in alleen maar regen terwijl april een van de droogste maanden moet zijn.

    Ingmar roo


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website