De  consulaire afdeling van de Nederlandse ambassade in Bangkok is van 23 tot en met 27 oktober 2017 gesloten. Een overzicht van alle sluitingsdagen in 2017 vindt u hier.

Het 24/7 BZ contactcenter is altijd en overal bereikbaar. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen met +31247247247. U kunt hier vragen stellen over consulaire zaken: bijvoorbeeld over paspoorten, reisadviezen en legalisaties. Ook in geval van nood staat het contactcenter u graag te woord.

Heeft u een vraag over een paspoort, ID-kaart of ander consulair onderwerp? Neem dan gerust contact op via het contactformulier.

Reist u naar het buitenland? Of verblijft u voor langere tijd in een ander land? Schrijf u dan in voor de 24/7 BZ Informatieservice.

Bron: Nederland Wereldwijd


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Consulaire afdeling in Bangkok van 23 tot en met 27 oktober 2017 gesloten”

  1. Ko zegt op

    Prima idee. Het zal zowel voor de staf als voor klanten onbegonnen werk zijn om tijdens de crematie van de koning op de ambassade te komen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website