Indien u gebruik wilt maken van het consulair spreekuur verzoek ik u zich vóór 2 oktober 2018 aan te melden door een e-mail te sturen naar [email protected].

Tijdens het spreekuur kan u terecht voor het aanvragen van een (nieuw) paspoort, Nederlandse identiteitskaart en voor het tekenen van uw levensbewijs voor pensioen uitkerende instanties zoals de SVB. Het is niet mogelijk consulaire verklaringen aan te vragen.

Na uw aanmelding ontvangt u meer specifieke informatie over de locatie, het tijdstip, de aanvraag die u wenst in te dienen en de verplichte documenten die daarbij nodig zijn.

Bron: www.nederlandwereldwijd.nl

3 reacties op “Consulair spreekuur Chiang Mai op donderdag 4 oktober 2018”

 1. Rene Martin zegt op

  Goede service……

 2. Marcow zegt op

  Het zou juist prettig zijn wanneer er consulaire verklaringen afgehandeld konden worden. Kwestie van een stempeltje. Het levensbewijs voor de SVB kan hier altijd al bij het gemeentehuis. Ze zouden dit 4x per jaar moeten doen en dan inclusief consulaire verklaringen. Dat zou een hoop tijd en geld schelen voor de vele Nederlanders in Chiang Mai.

 3. Ptr zegt op

  Inderdaad Marcow. Ongeveer 10 jaar geleden bood men deze service -inclusief consulaire verklaringen- ook. Toen er in CM een honoraire consul kwam (gelijk met de consul in Phuket), was het natuurlijk nog mooier en vervielen de bezoeken uiteraard. Maar helaas, de consul hield er al na een jaar of zo mee op en de mensen in CM werden in de kou gelaten en konden weer naar BKK reizen.
  Goed dat men nu weer een -hopelijk eerste- stap doet naar een betere bereikbaarheid!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website