Uit officiële cijfers blijkt dat Britten zich het meest misdragen in Thailand. Daarnaast is de kans dat toeristen uit het Verenigd Koninkrijk, jonger dan 40 jaar, zullen sterven in het buitenland is het hoogst in Cambodja en Thailand, zo blijkt uit cijfers van Statista die komen uit het rapport Helping British Nationals Abroad 2015/16.

Het rapport concludeerde ook dat Thailand een van de landen is waar Britten het meeste kans hebben om in het ziekenhuis te worden opgenomen. Nog een feit: Thailand is een van de landen met het grootste aantal gevallen van geregistreerde psychische problemen bij Britten.

Verder blijkt dat de Britse ambassade in Bangkok een van de drukste consulaire afdelingen ter wereld is.

Bron: Pattaya One

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Britse burgers worden het vaakst gearresteerd in Thailand”

  1. Leo Th. zegt op

    Zelf denk ik dat het buitensporig alcoholmisbruik van Britten in het buitenland, zowel bij de mannen als de vrouwen, hieraan in belangrijke mate debet is. Niet alleen in Thailand maar bijvoorbeeld ook in Zuid-Europa zijn Britten, en met name Engelsen, vaak betrokken bij vechtpartijen en ongelukken als gevolg van dronkenschap. Overigens kunnen Nederlandse jongeren zich ook behoorlijk misdragen in het buitenland.

  2. johank zegt op

    De Engelsen staan niet in dit lijstje, en ik denk ook wel dat de meeste vakantiegangers ook Engelsen zijn.
    Zou wat duidelijker zijn als je ziet hoeveel inwoners per land Thailand bezoeken per jaar, en hoeveel daar van gearresteerd worden, dan pas kan je een duidelijk beeld hebben.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website