De directeur van een particulier ziekenhuis in Nakhon Ratchasima wordt beschuldigd van het betasten van vrouwenborsten. Hij zou dat gedaan hebben bij de medische controle van fabrieksarbeidsters, van wie elf aangifte hebben gedaan.

Hij maakte tijdens de controle hun kleding los en betaste hun borsten, alhoewel een preventieve controle op borstkanker niet tot het onderzoek behoorde. De klagers zeggen dat hij tijdens eerdere onderzoeken nooit hun borsten heeft aangeraakt. Hij deed het nu volgens hen ook alleen selectief en vooral bij jonge vrouwen die er goed uitzagen.

Gisteren meldde de arts zich bij de politie van Sung Poen en ontkende de beschuldiging. Zijn advocaat zegt dat zijn cliënt normaal handelde en in overeenstemming met de procedure bij gezondheidscontroles.

Desondanks zegt de directeur bereid te zijn een regeling met hen te treffen. Hij heeft eerder geprobeerd de vrouwen over te halen om hun aangifte in te trekken, de vrouwen weigeren dat en eisen 50.000 baht schadevergoeding.

Bron: Bangkok Post

2 reacties op “Arts beschuldigd van betasten vrouwenborsten”

  1. Liam zegt op

    Laten we er van uit gaan dat dit een echte dokter is. Voor hem kon dit wel eens een duur grapje worden, die ‘verwarde bui ‘ zeg maar. Een serieuze waarschuwing ook voor degeen die als amateur/tourist besluit doktertje te gaan spelen.

  2. Luit zegt op

    Blijf het een vreemd vinden die schadevergoedingen, dus er is je iets ergs overkomen en dan is makkelijker te verteren door geld?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website