Afgelopen vrijdag heeft de Nederlandse ambassadeur in Thailand, Z.E. Mr. Karel Hartogh de opening verricht van de Anne Frank Tentoonstelling in St. Andrews International School in Bangkok.

In zijn openingstoespraak benadrukte de ambassadeur de belangrijke rol van scholen om de nalatenschap van Anne Frank aan nieuwe generaties door te geven. Hij herinnerde het aanwezige publiek, waaronder veel studenten, dat “de verhalen van Anne Franks’s dagboek de meest krachtige herinneringen aan de Holocaust zijn geworden. Door haar verhalen kunnen wij allen, die hebben geleden, in herinnering brengen.”

De ambassadeur zei ook, dat “Anne Frank ons heeft laten zien, dat jonge mensen hun grote dromen hebben over in wat voor soort wereld zij willen leven en waar mensen gelijkwaardig worden behandeld, hetgeen het zo belangrijk maakt om jonge generaties te betrekken in de pogingen naar een meer tolerante en vreedzame wereld te werken”.

Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom de tentoonstelling te bezoeken in St. Andrews International School tot en met vrijdag 7 oktober 2016 tussen 3 en 5 uur namiddag.

Voor meer informatie , zie de website tinyurl.com/jrpsam8

Bron: Facebook pagina van de Nederlandse Ambassade, Bangkok

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website