100 mln baht schade door brand bij cosmeticabedrijf

Door Redactie
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
10 september 2017

Vrijdagnacht brak er een grote brand uit bij het cosmeticabedrijf Milott Laboratories Co in Samut Prakan. Drie loodsen van  gingen daarbij in vlammen op. In de magazijnen lagen grondstoffen voor cosmetische artikelen en parfums. De schade bedraagt 100 miljoen baht.

De brandweer rukte met twintig wagens uit. Terwijl de brandweermannen bezig waren het vuur te bestrijden, klonken luide knallen. De brandweer kon niet veel meer doen dan de loodsen en twee containers met 10.000 liter alcohol nat houden. Drie voertuigen vielen ook ten prooi aan de vlammen. De politie vermoedt kortsluiting als oorzaak. De brandweer had de hele nacht nodig om het vuur te bedwingen.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “100 mln baht schade door brand bij cosmeticabedrijf”

  1. robert48 zegt op

    Kortsluiting ja zal wel!!!! drie loodsen gingen daarbij in vlammen op. In de magazijnen lagen grondstoffen voor cosmetische artikelen en parfums , Ja is allemaal alcohol (puur) waar dat spul van gemaak wordt!!!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website