Ter afsluiting van het seizoen organiseert de Nederlandse Vereniging Thailand a.s. zaterdag 3 juni weer een fantastische barbecue, verzorgd door Bistro 33 aan Sukhumvit soi 33. Alle Nederlanders met partners, kinderen of vrienden zijn hier van harte welkom, waarbij iedereen voor een bescheiden bedrag onbeperkt kan genieten van overheerlijke barbecue specialiteiten.

De BBQ wordt gehouden van 16.00 tot 20.00 uur. Bistro 33 heeft een mooie tuin, maar bij (onverhoopt) regenachtig weer is er ook binnen voldoende plaats om een grote groep op prettige wijze onder te brengen. De plaats is bovendien uitstekend met de BTS te bereiken (halte Phrom Phong).

Voor kinderen zijn spelletjes beschikbaar, zodat zij tegen gereduceerde prijs ook weer volop zullen kunnen genieten.

Leden betalen slechts 250 baht voor het eten met softdrinks en vruchtensappen (kinderen van leden tot 12 jaar 150 baht), terwijl de toegangsprijs voor niet-leden 600 baht bedraagt (hun kinderen tot 12 jaar 300 baht). Kinderen t/m 4 jaar gratis.

De volgende dranken worden aangeboden tegen happy hour prijzen: flessenbier, tapbier, spiritualiën van het huis (gin/vodka/tequila), whisky van het huis, huiswijnen, mousserende wijnen en cocktails (Bloody Mary, Mojito, Margarita).

De openingsbarbecue in hetzelfde etablissement in september vorig jaar was een doorslaand succes met meer dan honderd deelnemers (onder wie vele kinderen die zich uitstekend vermaakten).

Belangstellenden wordt gevraagd zich z.s.m., maar in elk geval uiterlijk 31 mei aan te melden via: evenementen@nvtbangkok.org. Dit is nodig om te zorgen dat er voldoende eten wordt klaar gemaakt. De NVT hoopt dat velen hun weg naar Bistro 33 weer zullen vinden.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website