Een restaurant met 5.000 zitplaatsen, 80 koks, 35.000 m² vloeroppervlakte en 1.000 medewerkers? Het bestaat echt!

Het Royal Dragon Restaurant, Mang Korn Lung, is een bijzonder visrestaurant in Bangkok. In 1992 door het Guinness Book World’s Records officieel benoemt als grootste restaurant ter wereld. Naast een bijzonder uitgebreide keuze aan schaal- en schelpdieren, worden er Thaise, Chinese, Japanse, Koreaanse en Europese gerechten bereid.

Ook de stijl van serveren is uniek. Obers die over het water lopen, door de lucht vliegen en op rolschaatsen je eten komen brengen. Er zijn ook Thaise culturele shows te bewonderen zoals Thaise dans en muziek, Thai boksen en nog veel meer.

Royal Dragon Restaurant vindt je naast de Bangkok International Trade and Exhibition Center (BITC) en is dagelijks geopend.

Royal Dragon Restaurant
35/222 M.4 Bangna – Trad Rd.
Bangna Bangkok 10260
Thailand

Website: www.royal-dragon.com

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Het grootste restaurant ter wereld in Bangkok (video)”

 1. erik zegt op

  ratchada ? bedankt, ik kwam er in de 90 jaren en kon het later nooit meer terugvinden,nu weet ik tenminste waar het was.

 2. Jan v d Berg zegt op

  Bi mijn laatste bezoek aan Bangkok wilde ik dit restaurant ook bezoeken.
  Mij werd toen in Bangkok verteld dat dit restaurant i v m de crisis failliet is.
  Wat is nu de waarheid?
  Gr Jan.

  • Als het restaurant niet meer bestaat zou de website ook uit de lucht zijn, denk ik. Op de website staat het telefoonnummer. Wannneer ze opnemen is het zeker niet failliet. 😉

   http://www.royal-dragon.com


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website