Graag deel ik mijn ervaring van vandaag op het immigratiekantoor Jomtien. Gewapend met kopieën van paspoort, id vrouw, blauwe boekje, foto’s in en buiten mijn huis, plattegrond van de route naar mijn huis, afschriften bankverklaringen (12 overzichten maandelijkse overschrijving pensioengeld via Kasikorn internat dpt), ben ik met vrouw en een getuige (kennis) bij immigratie geweest in verband met marriage visum extension.

Ter info: Bankverklaringen werden NIET geaccepteerd. Enkel inwoners uit die landen waar een inkomensverklaring niet meer door hun ambassades worden verstrekt, kunnen nu bankverklaringen overleggen.

Voor Nederlanders volstaat dus nog steeds de bekende visumondersteuningsbrief. Ik ben hier nu alsnog mee bezig.

Ps. Een getuige hoef je in Jomtien dit jaar niet meer mee te nemen. Vorige jaren wel! Misschien volgend keer wel weer.

Ingezonden door Hans


Reactie RonnyLatYa

Zo zie je maar dat je het best afwacht hoe nieuwe regels gaan toegepast worden in de praktijk.

In Jomtien blijkt nu dat het maandelijkse storten op een Thaise bankrekening enkel aanvaard wordt indien je de nationaliteit hebt van een van de Ambassades die geen inkomstenverklaring meer afleveren. Kan best op andere immigratiekantoren weer anders zijn. Toekomst zal het uitwijzen.

Bedankt Hans voor deze info.

Dit is een voorbeeld voor wat de “TB Immigratie Infobrief” o.a. bedoelt is. Misschien leuk om weten dat je de eer hebt om als eerste met je lezersinfo een “TB Immigratie Infobrief” te vullen.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website