Lung Addie krijgt vrouwelijk bezoek van LULU in de jungle

Door Lung Addie
Geplaatst in Column
Tags:
25 december 2014

Ja beste lezer, het is zover. De single farang man, Lung Addie krijgt vrouwelijk bezoek en dan nog van de eerste keer voor ongeveer een maand waar gaat dat eindigen?

Hoewel mijn principe is dat een bezoekster niet teveel bagage mag meebrengen, de vrouwelijke, onmisbare gereedsschapskoffer ook wel beautycase genoemd, is meestal de limie. Geen grote koffers want die dan achteraf buiten krijgen is soms een netelige zaak. Deze keer maak ik echter een grote uitzondering en mogen alle persoonlijke zaken meegebracht worden.

Toen ik het nieuws op mijn favoriete chat site aan mijn Thaise vriendinnen bekent maakte kwamen de reacties snel binnengerold. Sommige met felicitaties en veel gelukswensen andere met een min of meer ontgoochelde ondertoon, hier en daar zelfs eentje een beetje vijandig. Veel vragen over hoe de schoonheid er dan wel mocht uitzien. Oh, ze heeft wel wat wel pigmentvlekken, wit, afgewisseld met hier en daar grote zwarte vlekken. Heeft een leuk snoetje en is niet al te groot van stuk. Ze is verzot op gewassen te worden buiten in een grote badkuip, zeker nadat ze zich weer eens te buiten gegaan is aan een stoeipartij in de jungle. Houdt niet van make-up dus totaal mijn stijl. Eten is ook geen probleem, ze houdt zelfs van farangfood en een geheimpje, ze is verzot op kattenbrokjes. Wel ja, ieder diertje zijn pleziertje. Je kan maar eten wat je het best lust.

Ik heb haar bij wijze van kennismaking reeds laten keuren door mijn buurman en onze hond, de Duitse herder Coke. Ja, de andere mannelijke aanwezigen hier moeten toch akkoord gaan met deze plots gewijzigde situatie.

Lung Addie, wat is er aan de hand? Niets bijzonders hoor, ik doe enkel een vriendendienst een werk van barmhartigheid dan nog wel. De hongerigen spijzen, de daklozen huisvesten, de eenzame troosten …. Dus zal bij Buddha opnieuw op een goed blaadje komen te staan.

Mijn goede vrienden uit Nederland gaan voor een vakantie van drie weken naar hun familie in Nederland en doen niet zoals sommigen hun huisdier zomaar ergens aan hun lot overlaten, neen LuLu komt hier vertoeven gedurende hun afwezigheid.

Ik denk dat ik een en ander zal moeten rechtzetten tegenover mijn chatvriendinnen om mijn reputatie hoog te houden en opnieuw als single man, nog enige kans bij hen te maken.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

9 reacties op “Lung Addie krijgt vrouwelijk bezoek van LULU in de jungle”

 1. Daniel zegt op

  In deze kerstdagen is het goed aan barmhartigheid te doen. Zeker zoals ik merk aan de foto voor deze oude rakker. De thai zullen er wel ergens een incarnatie voor vinden.

 2. ruud zegt op

  Maar goed, dat het een vrouwtje is.
  Als het een mannetje was geweest, had u nog veel meer uit te leggen gehad.

  • lung addie zegt op

   ik stem volkomen met je in .

   Beste wensen voor 2015

   Lung addie

 3. Idesbaldus Vanerdermijnsbruggen zegt op

  Hallo Addie, ik had ook zo voor een diertje gezord hier in Sakhon Nakhon maar tot mijn grote ergernis was het beestje weg en hebben ze het op de BBQ gelegd wees dus voorzichtig. Zou ook graag een mast hebben zoals jij maar weet nog altijd niet of het mogelijk is zoiets met cargo hier te krijgen Graag wat info en een goed einde jaar.

  Idesbaldus

  • lung addie zegt op

   Beste Idesbaldus,

   ter info ivm de mast:
   ik heb die gewoon in Chumphon bij een metaalconstructie bedrijf laten bouwen. Heb hen het technisch plan gegeven en zij hebben dat perfect gemaakt. Het is een 4 benige mast van 21m met ladder, top lager plaat, steun lager plaat en rotor plaat met een windload van 3m² en windbelasting van 160km/u.
   Met de betonnen voet van 6m³ en plaatsing inbegrepen heeft het ongeveer 100.000 Baht gekost, dus doe de moeite niet om zo een mast te verschepen.

   Beste wensen voor 2015 73 zs0zjf
   lung addie

 4. Berd Gosmans zegt op

  Dag lung Addie,
  Interessante info allemaal, ik wou op een vorig artikeltje van jou antwoorden, maar om een ongekende reden kan ik geen reactie achterlaten, misschien staat er een time-out op de reactie mogelijkheden.
  Ik wou reageren op je artikel over het bekomen van een radio operator licentie in Thailand.
  Eerst mezelf…
  Ik ben Berd, afkomstig uit regio Gent en net op rust. Ik heb 40 jaar ervaring (alcatel lucent) in spitstechnologie meer bepaald in hoog frequent technieken en glasvezel technology wat een logisch gevolg was door technologische evolutie.
  Tot 1994 ben ik zeer actief geweest op HF, voornamelijk morse. Ik ben al sedert mijn jeugd erg bevriend met John DV , en we hebben menig antenne en PA concepten verbeterd, eigenlijk ook verschillende zelf uitgevonden. Ik heb na 20j de procedure opgestart bij BIPT om mijn call terug vrij te geven, want ik betaalde jaren geen bijdrage meer.
  De reden waarom ik mijn hobby moest afbouwen heeft louter en alleen maar te maken met mijn professionele loopbaan. Toen de afzet in Europa onder druk kwam ben ik naar “europe and middle east” vertrokken waarvan bijna 15j in Bangkok.
  Ik werd een paar maand geleden weduwnaar en besloot dan ook mijn droom te realiseren, en dat is de helft van mijn vrije tijd, als het hier winter is, door te brengen in Thailand.
  Mijn zoon heeft zijn eigen internationaal bedrijf en is bijgevolg op bijna permanente basis in het buitenland en meer rest me niet echt in België op een paar zeer naaste vriendschappen die ik probeer te onderhouden.
  Begin februari maak ik met mijn beste vriend Jeffrey (Engelsman, radioamateur, en 20j met samen gewerkt bij alcatel) die deze maand op rust gaat een doorreis van 3 maand in Thailand, op zoek naar mijn laatste verblijfplaats. Ik woonde op verschillende plaatsen in Thailand, en er is keuze genoeg.
  Eerste stappen om aan een licentie te geraken in Thailand zijn opgestart, en heb wel de nodige contacten in Thailand, maar mocht ik toch nog met vragen zitten dan kan in extremis toch misschien met mijn vraag bij jou terecht ?
  Ik weet dat ik een buitenstander voor je ben, maar als Vlaming zijnde helpen we mekaar wel verder indien nodig hoop ik.

  Ik heb echter wel een vraag.
  Via BIPT & UBA kreeg ik toegang tot website van RAST, de officiële webpagina van Thailand waar eel reciproce en niet reciproce overeenkomsten staan.
  Lees ik je call wel goed of is hij verkeerd geschreven ? want tussen lijst officiële calls vind ik je niet terug ?

  http://www.qsl.net/rast/text/Hscalls.html

  Ik zou dit toch maar eens goed nakijken, want men is in Thailand streng voor deze zaken.
  Wil je zeker niet ongerust maken, maar zou het toch goed opvolgen.

  Best 73’s
  Berd.

  • lung addie zegt op

   Beste OM Berd,

   eerst mijn beste wensen voor 2015.

   U bent als “radioamateur” zeker geen “buitenstaander” voor mij en idd, radioamateurs en Vlamingen helpen elkaar steeds in de mate van mogelijke..
   Wat betreft mijn call in de lijst : ik ben onmiddellijk gaan kijken want was geschrokken… de lijst in totaal verouderd, gaat maar tot HS0ZG… en ik heb HS0ZJF, heb mijn licentie nagekeken, is reeds mijn tweede want die is 5 jaar geldig, en alles is correct…. OEF !!!
   De beste man om U te helpen is Generaal Khun John : HS1CHB, gemakkelijk op de RAST website te vinden. Dat is DE MAN om je te helpen en met je HAREC licentie is er geen enkel probleem om een Thaise licentie te verkrijgen aan 500 Baht voor 5jaar ( + kosten Khun John ). ON6TZ ( WIM en momenteel in Cambidia wonende als XU7TZG) heeft toenertijd de procedure voor de reciprocl agreement opgestart. Samen met Alexander( call vergeten) en ik werd de procedure afgewerkt en langs belgische zijde, door mijn goede contacten bij het BIPT, tot een goed einde gebracht.
   Het is best mogelijk dat ik je reeds gezien heb. Ik ben namelijk enkele jaren DM van Oost Vlaanderen geweest ( op vraag van John, toen nationaal voorzitter van de UBA) en meer dan 20j CM van de sectie GBN. Was op elk UBA congres en verschillende keren bij ON4UN thuis. We kennen en waarderen elkaar. Ik heb ook verschillende voordrachten gegeven in het Gentse met als onderwerp : het bekomen van een licentie in Thailand en Cambodia en over éénmans DXpedities op de Thaise eilanden.
   Professioneel was ik Senior Radiooperator-field engineer bij CCRM ( Control Center for Mobile Radiocommunications, “Centre Marique” ) en verantwoordelijk voor alle radiometingen ( ILS systems-storingen, communications ground-air-air-ground, radarmetingen…) van alle Belgische luchthavens, Maritieme stations en ondergrondse( tunnels) radioverbindingen voor de hulp-en veiligheidsdiensten ( Politie, brandweer, ziekenwagens …)
   Jammer dat mijn eigen website gesloten is maar daar staat de volledige procedure tot het bekomen van een Thaise licentie op uitgelegd. Ik kan je de tekst ook sturen als je mij emailt : eddy.decooman@gmail.com
   Als je naar Thailand komt : WELKOM op mijn QTH in Pathiu ( Chumphon ) op 4km van de luchthaven. Vanaf Don Muang 1 uurtje vliegen met Nokair en er zijn 3 vluchten daags.

   Groeten, lung addie ex on4afu hs0zjf xu7afu………….

 5. Berd Gosmans zegt op

  Beste Idesbaldus,
  Een mast zou ik toch wel in Bangkok of als je aan de grens woont in een buurland gaan ophalen.
  Alles is betaalbaar, maar voor de kwaliteit moet je niet een paar 10.000den euro’s extra gaan betalen.
  Ik ken het emea transport vrij goed, van pakjes tot ganse telefooncentrales…. dit loont de moeite niet, maar je kan ook op mijn support rekenen.

  Groeten,
  Berd

 6. Idesbaldus zegt op

  Berd, inderdaad, dit is misschien een beter idee. Ik wou enkel zeker zijn van de kwaliteit van het ijzer hier in Azie. De prijs maakt mij niet zo veel uit, zolang ik mijn hobby kan beoefenen. Ik hoop jou en Addie of Eddy eens te kunnen ontmoeten hier bij mij thuis in Sakhon Nakon. Een probleem echter, hier is niet veel te beleven. Hopelijk eens tot binnenkort.

  Idesbaldus


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website