De wereldberoemde Broadway-musical “The Lion King” komt in september aanstaande eindelijk naar Bangkok. De eerste voorstelling van de musical zal plaatsvinden op 15 september, zo heeft de organisator Bec-Tero Entertainment bekendgemaakt.

Voor dit spektakel is gekozen voor het Muangthai Rachadalai Theatre, wellicht het enige theater in Bangkok, dat aan “Broadway-eisen” voldoet.

De Koning der Musicals

The Lion King is een musical voor jong en oud. Al die mooie, spannende en vrolijke momenten uit The Lion King beleef je samen met je gezin, familie, vrienden, ouders of kinderen. Met de beroemde muziek van Elton John en Tim Rice, de bekende karakters als Simba, Nala, Timon en Pumbaa en het tijdloze verhaal over hoop, liefde en moed.

EQRoy / Shutterstock.com

Walt Disney

De musical is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1994 van Walt Disney, waarin acteurs in dierenkostuums en grote dierenpoppen te zien zijn. De eerste voorstelling vond met veel succes in 1997 in Amerika plaats en reisde later naar vele plaatsen wereldwijd, zoals New York, London, Johannesburg, Tokyo en… Scheveningen!

Beste musical wereldwijd

De musical sensatie voor jong en oud in het Circustheater Scheveningen trok meer dan 1 miljoen bezoekers en werd bekroond met de Publieksprijs voor Beste Musical.  Wereldwijd trok de musical meer dan 90 miljoen bezoekers en won het 70 internationale awards.

Tenslotte

Vanaf 30 maart kunt u reserveren en kaarten bestellen via ThaiTicketMajor.

Zie hieronder een prachtige video van AvroTros van de song “Circle of Life”

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website