Agenda: Thailand tournee Biggles Big Band

Door Gringo
Geplaatst in Agenda
Tags: ,
5 maart 2016

Tijdens een persconferentie op 2 maart in de residentie van de Nederlandse Ambassade in Bangkok werd een nieuw tournee aangekondigd van de Biggles Big Band Jazz Orchestra. Deze big band heeft al vier tournees door Thailand gemaakt waarvan de laatste vorig jaar.

Met korte toespraakjes van Ambassadeur Karel Hartogh en de dirigent, Adrie Braat, werd het programma van de tournee uitgelegd. De band zal na Bangkok nog optreden in Chiang Rai, Chiang Mai, Phrae, Sukothai, Loei, Udon Thani en Hua Hin. Natuurlijk moest de band tijdens die persconferentie nog een aantal nummers spelen, waarbij de ambassadeur zelf ook nog de microfoon greep en een vertolking gaf van “What a wonderful world”

Op de Facebook-pagina van de ambassade is een fragment van de zingende ambassadeur te zien. Het fragment duurt echter maar 9 seconden, te weinig om te beoordelen of de ambassadeur een carrière als crooner (met artiestennaam Charly Duke?) heeft gemist.

Hoe dan ook, kijk op de website www.bigglesbigband.nl/#thailandtour voor het programma met details over datum en locatie waar het concert bij u in de buurt zal plaatsvinden. .

Hieronder een korte video van het optreden vorig jaar in Loei:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1USz3ogAu1s[/youtube]

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Agenda: Thailand tournee Biggles Big Band”

 1. colin de Jong zegt op

  Heb ze al een paar keer gezien in Pattaya en de vraag waarom Pattaya niet op de lijst staat. Tenslotte heeft Pattaya de grootste concentratie Nederlanders, en is Pattaya onlangs uitgeroepen tot World best livable city in the world for Expats and pensionado’s. In de top 10 stond ook het plaatsje Leam Mea Phim in de provincie Rayong, een waar paradijs voor rustzoekers met prachtige nog onbedorven stranden.De Zweedse koning heeft daar een zeer exclusieve villa laten bouwen evenals de CEO van Coca Cola.

  • Gringo zegt op

   Je moet de kat niet op het spek binden, Colin! Smoezelig Pattaya is te gevaarlijk voor deze nette muzikanten, ha ha!

   Overigens waren zij tijdens hun toernee vorig jaar wel in Pattaya, maar misschien was de belangstelling toen niet voldoende!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website