De Stichting ‘Herdenking Birma – Siam spoorweg’ organiseert, net als in 2013, een pelgrimsreis naar Thailand.

De reis vindt plaats van 12 tot en met 22 november 2015 en is vooral bedoeld voor familie en nabestaanden van ex-krijgsgevangenen die aan de Birma-Siam Spoorweg hebben gewerkt.

De tocht voert vanaf het beginpunt van de spoorlijn bij Ban Pong in Thailand langs voormalige kamplocaties tot aan de Drie-Pagodenpas op de grens met Myanmar. Het programma in Thailand is wederom in de vertrouwde handen van het Thailand-Burma Railway Centre (TBRC) onder leiding van Rod Beattie, oprichter en algemeen directeur van TBRC.  

Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om aan deze bijzondere pelgrimsreis deel te nemen. Indien u personen kent die ook interesse hebben, maar niet ingeschreven zijn bij SHBSS, dan kunt u deze informatie uiteraard aan hen doorsturen.

Voor vragen kunt u op werkdagen tussen 10.00 – 15.00 uur terecht bij SHBSS-vrijwilliger Edu Harms telefoonnummer 06 58 91 80 77 of via info@shbss.nl

Op de website shbss.nl/nl/archief/128-pelgrimsreis-thailand vindt u het programmaoverzicht en een boekingsformulier.

De inschrijfdatum is eigenlijk voorbij, maar er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Van harte aanbevolen!

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website