Donderdag, 13 februari, barst het jaarlijkse Big Bikers Festival weer los. Deze 23e editie zal weer groter en beter zijn dan de voorgaande jaren. Het evenement vindt plaats op het terrein van de Eastern National Indoor Sports Stadium aan de Soi Chaiyapruek 2 in Pattaya Oost.

Veel nationale en internationale motorclubs hebben hier hun jaarlijkse “Meet & Greet” bijeenkomst, waar jong en oud elkaar treffen. Het geheel wordt aangekleed door twee grote podia, het Koningspodium en de Rock Stage waar muzikale optredens door internationale bands verzorgd worden. Dit jaar zal Charlie Brechtel optreden bekend onder de naam “Good Time Charlie” met zijn Biker-Blues composities. Als componist, arrangeur, songwriter, producer en musicus trad hij op met B.B.King, John Lee Hooker en andere bekenden. Hij zal met zijn eigen Bluesband optreden. Andere internationale bands zijn te verwachten uit Griekenland, Zweden, Maleisië en natuurlijk Thailand.

Voor het eerst zal op het Koningspodium de “Burapa- The Bikers of the East” film op een grootscherm getoond worden. Er is sprake van een wereldprimeur.

Naast de vele shows en optredens bestaat de mogelijkheid veel motoronderdelen te kopen, veel lederwaren die met het motorrijden samenhangen, sieraden en motorclub hemden. De vele eetstalletjes zullen niet ontbreken voor eten en drinken. Voor de liefhebbers staan zelfs de diverse Tattooshops ter beschikking.

Het Big Bikers Festival zou niet compleet zijn als er geen Miss Chopper verkiezingen zouden plaatsvinden. Een spannende gebeurtenis wie het dit jaar zal worden. Zeker is in ieder geval wel dat de “Hooters Girls” van het bekende Amerikaanse Hooters bedrijf ook gevestigd in Pattaya het feest komen opvrolijken.

Info: www.facebook.com/burapabikeweek

1 reactie op “De driedaagse Burapa Bike Festival in Pattaya”

  1. Joppie zegt op

    Wij zijn in ieder geval weer van de partij, wat een geweldig evenement!!!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website