Waterpret in Pattaya

Door Gringo
Geplaatst in Activiteiten, Thailand tips, Waterparken
Tags: , ,
4 maart 2018

Met de stijgende temperatuur in Thailand zoeken we natuurlijk op allerlei mogelijke manieren verkoeling. Je kunt op een schaduwplek bij je verblijfplaats gaan zitten met de voeten in een teiltje water of een duik nemen in het zwembad, als je tenminste daar bij je huis of hotel over kunt beschikken.

Zo niet, dan zijn er meerdere hotels in Pattaya waar je tegen een gering bedrag van hun zwembad gebruik kunt maken. Sommige daarvan zijn gelegen in een mooie tuin (Marriot, Imperial, Basaya).

Stranden

Dan zijn er nog de stranden, waarbij je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Als eerste noem ik het strand van Pattaya zelf, maar als je in Jomtien woont of verblijft heb je het strand ook dichtbij. De minst bekende, maar wel zeer aantrekkelijk, want rustig, is het Wong Amat in Naklua.

Waterparken

In en rondom Pattaya heeft u maar liefst vier waterparken, grote zwembaden met allerlei attracties voor het hele gezin. De één wat dichter bij Pattaya dan de ander, de één wat duurder dan de ander. Wij hebben ze voor u op een rij gezet met een korte video, meer informatie over prijzen, locatie, e.d. vindt u op de afzonderlijke websites.

Pattaya Park (tussen Pattaya en Jomtien)

Website: www.pattayapark.com/waterpark.html

Cartoon Network Waterpark (in Bang Saray ten zuiden van Pattaya

Website: www.cartoonnetworkamazone.com/park-info

RanaYana Waterpark (bij Silverlake in NaJomtien)

Website: www.ramayanawaterpark.com

https://youtu.be/uTNtXaX6PNQ

Splashdown Waterpark, Pattaya (aan Motorway 36 richting Rayong)

Website: www.splashdownwaterparkpattaya.com

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website