Tooykrub / Shutterstock.com

Wie in Hua Hin verblijft moet ook zeker een bezoek brengen aan het waterpark Vana Nava. Een waterparadijs voor jong en oud.

Wat dacht je van de Slide Jungle Zone met een vrije val van 18 meter hoog. Het is de hoogste waterglijbaan in Thailand, met een 80 graden daling die zorgt voor snelheden tot 50 kilometer per uur. Weer op zoek is naar een adrenalinekick kan ook terecht bij de naastgelegen Aqualoop, de enige glijbaan in Thailand met een verticale looping wat zorgt voor snelheden tot 60 km per uur.

De volgende stop is de Aqua Course, een spannende baan van touwen en uitdagende hindernissen, gecombineerd met waterpistolen. Aangrenzend is de Rain Fortress, een gigantische emmer water met 2.000 liter die in een keer wordt leeggestort. Wil je het wat rustige aan doen dan kun je naar de Lazy River, een kronkelende waterweg met een grot en een waterval. De Wave Pool en Coconut Beach, is Thailand’s eerste kunstmatige strand met echt zand. In dit gebied zijn ook de Fisherman’s Tavern, waar volwassenen kunnen genieten van een drankje en Fisherman’s Cafe, waar je kunt eten.

Tooykrub / Shutterstock.com

De Boomerango mag je ook niet missen, met 179 meter is het de langste glijbaan in Thailand. Met een snelheid van 45 kilometer per uur glij je naar beneden waar je in het zwembad plonst. Wie echt nergens bang voor is kan in de Abyss, een enorme trechter die zorgt voor vier of vijf bijna verticale spins. Andere glijbanen zijn de Rattler, de Super Bowl en de Master Blaster. Hier ga je met snelheden tot 45 kilometer per uur doorheen.

Voor meer informatie, bezoek de website www.VanaNavaHuaHin.com

Video: Vana Nava Hua Hin Waterpark

Bekijk hier de video:

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website