Wat is de meest gezonde en duurzame manier om rond te kijken in een historische plaats als Ayutthaya? Ja, natuurlijk op de fiets!

Als onderdeel van de Dutch Sustainability Days nodigt de Nederlandse ambassade iedereen uit om op zondag 12 mei met de Nederlandse ambassadeur, Kees Rade en lokale bestuurders mee te fietsen tijdens een speciale fietstocht door het historische hart van de oude stad Ayutthaya.

Vanaf Baan Hollanda betreft het een 19 km lange fietstocht langs de oevers van de grote Chao Praya rivier en door het Ayutthaya Historical Park met een bezoek aan de liggende Boeddha.

Registratie

Deelnemers moeten er wel vroeg voor hun bed uit, want de registratie bij Baan Hollanda vindt vanaf 6 uur ’s morgens plaats. De fietstocht begint stipt om 7.15 uur vanaf het parkeerterrein naast de Wat Pananchoeng.

De kosten voor deelname per persoon bedragen 299 baht, waar dan de begeleiding, verzekering, een “Holland goodie bag”, een poloshirt en water zijn inbegrepen. U kunt uw eigen fiets meenemen, maar ook voor 200 baht extra ter plekke een fiets huren.

Voor meer informatie over deze unieke fietstocht, het programma en het bestellen van kaarten voor deelname vindt u op www.ticketmelon.com/netherlandsembassybangkok/ayutthayabybike

Bron: Facebook pagina van de Nederlandse ambassade in Bangkok

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website