Dmitry Birin / Shutterstock.com

Wie vliegt met Qatar Airways, en dan met de Airbus A350 en de Boeing 777, kan vanaf nu beschikken over supersnel internet tijdens de vlucht.

De luchtvaartmaatschappij uit Doha heeft Inmarsat de opdracht gegeven om de zogeheten GX Aviation-technologie in al hun toestellen beschikbaar te maken.

Passagiers kunnen een uur lang gratis gebruik maken van WiFi aan boord. Handig als je even wil internetten, je mail wil checken, social media gebruiken of video’s wil kijken.

Qatar Airways vliegt dagelijks naar Schiphol met de Boeing 777-300ER. In Doha kan men overstappen op een rechtstreekste vlucht naar Bangkok.

Bron: Zakenreisnieuws.nl

4 reacties op “Qatar Airways biedt een uur lang gratis supersnel internet”

 1. teun zegt op

  Wat een onzin! Alsof je niet 1 uur extra zonder wifi kunt. En als dan ALLE passagiers TEGELIJK gan internetten dan zal het system het zwaar krijgen.

  Dit standpunt zal vast veel commentaar opleveren.

 2. Cornelis zegt op

  Tot nu toe vind ik internet tijdens het vliegen zwaar teleurstellend qua bruikbaarheid, maar misschien maakt Qatar daarin nu een stap vooruit.

 3. brabantman zegt op

  Ook bij China Airlines is al een hele tijd op alle 777R’s internet beschikbaar. Vloog ruim 8 jaar geleden met Southwest in de USA. Toendertijd ook al internet in het vliegtuig. Dus het buskruit is bij Quatar niet uitgevonden.

 4. Sonny zegt op

  Nou dan vlieg je naar bv Bangkok zit je gemiddeld 11/12 uur in het vliegtuig krijg je 1uur gratis internet poe he. Bovendien laat dat gratis maar weg want waar ik in 2015 en 2016 in piekseizoen (januari) nog voor onder € 600,- retour betaalde zijn de tickets in off peak (februari) nu al ruim 150 -200€ duurder, dus kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat je indirect toch zelf betaald.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website