Goedkoop vliegen naar Bangkok een utopie? Nee, het kan echt. En om dat te bewijzen boekte ik zelf een retourticket naar Bangkok voor slechts 424 euro bij Etihad Airways, inclusief belasting en kosten.

Begin mei ga ik naar Thailand voor twee weken. Later dat jaar ga ik nog een keer maar dan voor een wat langere periode. Omdat ik regelmatig vliegticket aanbiedingen op Thailandblog plaats, ik gun de lezers graag een voordeeltje, weet ik inmiddels aardig goed hoe en wanneer ik moet zoeken. Dat is voor sommigen een lastige klus. Wij ontvangen daarom ook wel eens boze e-mailtjes van lezers dat de aanbiedingen die wij op Thailandblog plaatsen niet te vinden of te boeken zijn. Een reden temeer om zelf de proef op de som te nemen.

Mijn interesse was gewekt door de zogenaamde ‘Open Jaw’ tickets van Etihad. Dat klinkt misschien ingewikkeld maar is het niet. Een ‘Open Jaw’ ticket betekent dat jouw vertrek luchthaven een andere is dan de luchthaven van aankomst. Ik vertrek van Schiphol en vlieg na mijn bezoek aan Thailand terug naar Dusseldorf. Voor mij persoonlijk is dat geen enkel bezwaar. Naar Schiphol reizen kost mij anderhalf uur en terug via Dusseldorf naar huis duurt een kleine twee uur. Een kameraad pikt mij op met de auto in Düsseldorf, dat is ook geregeld.

Voor deze lage prijs moet je wel bereid zijn een keer over te stappen in Abu Dhabi, zowel op de heen als terugreis. De overstaptijd is slechts twee uur, prima om even de benen te strekken. De vluchttijden zijn ook gunstig. Ik vertrek om 22.00 uur van Schiphol. Verder mag ik 30 kg bagage meenemen.

Goedkoop vliegen naar Thailand kan dus echt. En als je bedenkt dat van die 424 euro, meer dan de helft belastingen en kosten zijn, vraag je jezelf hoe het mogelijk is om je voor zo’n lage prijs naar Bangkok te vliegen…

55 reacties op “Goedkoop naar Thailand vliegen? Het kan echt, ik betaalde € 424”

 1. Anja Marinus zegt op

  Geachte Khun Peter,
  Met interesse heb ik uw schrijven gelezen. Ik half juni 2013 ook met Ethihad gevlogen maar dan vanuit Schiphol, was inderdaad wat duurder. Maar het betrof een jaarticket, rond de 600 euro. Ik had een lange stop in Abu Dhabi, voor mij geen probleem, 15 uur wachten. Nu vlieg ik 27 februari terug naar Nederland voor een korte periode. Ik hoop dat ik eind maart begin april 2014 weer voor lange periode terugkan naar Thailand. NU heb ik een vraagje waar ze zelfs op Schiphol mij niet konden helpen, met de lange tussenstop vroeg ik of ik mijn koffer in Abhu Dabhi mee uit het vliegtuig ging omdat de 15 uur wachten zo lang was, geen antwoord op gekregen, dus ik zeg dan wil ik mijn koffer in Abu Dhabi zelf meenemen, ging, maar een hoop problemen, Nu op de terugreis 27 februari 2014, heb ik een tussenstop van 2 uur net als U, kan ik ervan opaan dat de koffer met me terugvliegt naar Nederland, of moet ik weer uitchecken en daarna de koffer weer inchecken. Misschien heeft U antwoord op mijn vraag.
  Met vriendelijke groeten.

  • Khun Peter zegt op

   Geen idee Anja. Maar je kan de servicedeck van Etihad bellen. Krijg je zelfs Nederlands sprekend medewerkers aan de telefoon.

   • Joop zegt op

    Als ze op Suvarbhumi je koffer doorlabelen naar Dusseldorf komt het wel goed met je koffer…goede vlucht….Joop

    • anja zegt op

     Dag Joop,
     Vanaf Suvarnabhumi ga ik eerst naar Abu Dhabi dan 2 uur wachten en dan door naar Amsterdam, geldt het ook dan dat de koffer wordt doorgelabeld op Suvarnabhumi.? ik maak me zorgen dat mijn koffer niet aankomt in Amsterdam.
     Nooit met tussenstops gevlogen, maar wel zo voordelig. Ga ook eens proberen met een OpenJaw ticket.
     Met vriendelijke groet,

     • KrungThep zegt op

      Ja, je bagage wordt doorgelabeld naar je eindbestemming, Amsterdam in dit geval.
      In Abu Dhabi heb je dus geen omkijken naar je koffer.

  • LOUISE zegt op

   Hallo Anja,

   Yuck, 15 uur, maar ok.
   Gewoon handbagage op wieltjes met de eerste benodigdheden/verschoning er in en ik neem aan dat je ergens op het vliegveld een douche kan nemen.
   Wij hebben er beiden 1 bij ons.
   Is ons eenmaal overkomen, 2 dagen, na een hele lange vlucht, in dezelfde kleding.
   Dus dat nooit meer.

   LOUISE

   • anja zegt op

    Bedankt Louise voor de tip. Het wachten was wel fijn, kon lekker slapen voor een aantal uren, ze hebben in Abu Dhabi op het vliegveld waar je moet wachten een soort grote luxe stoelen die je kunt omvormen tot een bed, dan kun je een kap over de stoel plaatsen en dan heb je nog een beetje privacy ook en is bijna geluidsdicht. Je handbagage kun je onder de luxe stoel kwijt en heb je bij je als de kap dichtgaat, na 4 uur lekker uitgerust en nog wat rondgelopen en een douche gepakt, allemaal voor herhaling vatbaar, en het scheelde enorm in de prijs, dus voor een klein 600 euro op en neer, en dat voor een jaarticket. Zal het weer proberen te doen. De meeste tickets zijn misschien goedkoper maar hebben maar een beperkte geldigheid, mijn ticket bijna 1 jaar geldig en omdat ik studeer in Thailand, kan ik toch nog eens per jaar naar huis.

    Groetjes Anja

  • Josse zegt op

   Ik heb een drietal jatren met Etihad gevlogen. Geen probleem met de koffers je hoeft niets te doen on Abu Dhabi de kofferskomen automatisch met je vlucht in Bangkok aan.

 2. paul; zegt op

  voor welke periode geld deze prijs? wij zijn een homopaar en willen natuurlijk ook voor een zo’n lage prijs naar bangkok vliegen en van daaruit naar phuket of pattaya. weet jij ook een manier om voor een zo laag mogelijk prijs naar phuket of pattaya te vliegen.

  • Geert zegt op

   Is het relevant dat jullie een homopaar zijn?

  • Cees zegt op

   Zo vroeg mogelijk je tickets regelen! Vlieg zelf voor € 618. Retour van Amsterdam naar Phuket via Abu Dhabi met Etihad met op beide vluchten een overstaptijd van 70 minuten. Ticket al gekocht in augustus. Zelfde ticket is nu € 1427 per persoon!

 3. Gerrie Q8 zegt op

  Hoi Khun Peter, je bent er nog niet he? Goeie reis in elk geval ! Misschien een (te) korte reactie, vandaar deze extra regel. groet Gerrie

  • Khun Peter zegt op

   Nee, duurt nog een aantal maanden. Ach, de tijd vliegt.

 4. Dirk zegt op

  Ik kan ook nooit iets vinden wat goed koop is als ik weg wil.
  Dus voor twee weken terug maar eens gebeld met 333.travel.
  Die hadden voor mij drie opties, ik ga nu eind december weg, met emiraten.
  Tussenstop van twee uur en onder de €700,=
  Dus ik zoek voortaan niet zelf meer.

 5. Nico Meerhof zegt op

  Ook wij vlogen goedkoop naar BKK met Ethiad dankzij een openjaw ticket. Als ik echter andersom vanaf Bangkok een goedkope ticket probeer te scoren vor mijn kleinkinderen dan krijg ik alleen maar hoge prijzen voorgeschoteld, welke combi ik ook probeer. Overigens vind ik met Ethiad reizen alleen interessant als er een duidelijk prijsverschil is. Anders geef ik toch de voorkeur aan Emirates.

  • Rori zegt op

   Probeer eens Bkk- Kuala Lumpur of Singapore.
   Met tiger of air asia naar Malaisian airlines of Singapore.
   Dan verder naar Europa (met en andere???? maatschappij)

 6. Enrico Baak zegt op

  Hallo, ook ik vlieg ( 2 personen ) naar Bangkok voor € 430,– retour
  Vertrek 31/12 retour 27/2. Ik heb dit gevonden via ticketspy.nl
  Deze site zoekt constant naar de goedkoopste mogelijkheden over de wereld.
  Je wordt dan door verwezen naar de betreffende link.

  Enrico

  • Khun Peter zegt op

   Ja, Ticketspy in interessant om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en de open Jaw tarieven. Zelf heb ik mijn tickets gewoon geboekt op de website van Etihad. Kan ook telefonisch, dan betaal je 10 euro meer.

 7. Patrick Witkamp zegt op

  Khun Peter,

  het zal wellicht met de data van vertrek en terugkeer te maken hebben denk ik? Met geen mogelijkheid kom ik op een prijs uit die onder de €500 zit. Ik ben dan ook wel eens benieuwd naar de precieze data van uw tickets!

  • Khun Peter zegt op

   Begin mei en verblijf 14 dagen. Maar het kan zijn dat de goedkoopste tickets al weg zijn. Toen ik boekte waren er nog 4 stoelen.

   • Patrick Witkamp zegt op

    Dat zou nog kunnen inderdaad, ik kijk voor begin februari, verblijf 1 maand

 8. marc zegt op

  hallo, ben juist terug ( ong.3 weken) en heb met klm gevlogen rechtstreeks ( vanuit belgie) met de thalys naar schiphol ( vanuit antwerpen 1h) en trg voor 566 euro, ik heb een 2 maand vooraf geboekt

 9. Rori zegt op

  Als je op internet iets vind hoeft het nog niet de laagste prijs te zijn.
  Ik heb zelf meerdere keren ervaren dat het laten checken en uitzoeken bij een reisburo aan de balie nog wel eens goedkopere en verrassende tarieven op kan leveren.

  Als vergelijkings site heb je op internet skyscanner maar ook Kayak.
  Gunstige prijzen via Kras – D-reizen waarbij mijn ervaring is dat Kras vaak net iets verder meedenkt.
  Op een reisburo hebben ze ook vaak meer luchtvaartmaatschappijen dan welke in internet staan.

  Ik zelf woon in de regio Eindhoven en laat bij mij de prijs prevaleren met een marge van 50 euro retour.
  Voor mij zijn de vliegvelden. Brussel, Dusseldorf. Frankfurt, Koln/Bonn en Munster/Osnabruck.:

  Ga ook eens shoppen in Duitsland (duitse reisburo’s).
  In Dusseldorf zitten er heel veel op de tussengallerij (boven) in de hoofdhal.

  Wij hebben nu zelf tickets met Emirates vanaf Dusseldorf (in mei- juni) voor 498 Euro pp.. Totale reistijd 12 heen en 14 terug. Dit geregeld via Royal orchid reiseservice. Zitten in Altenau en (zaten ook in ) Dusseldorf. Zij is thai en hij is vietnamees schijnen ergens een apart loket te hebben.

  Dit jaar juni/juli is mijn vrouw op het laatste moment alleen gevlogen. Tickets 3 dagen voor de vlucht gekocht. Van juli tm augustus. kosten toen via Thai air vanaf Bangkok 750 Euro.

  Ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen

  • topmartin zegt op

   Royal Orchis is dus een afdeling van Thai Airways en niet van Emirates. Ook al hebben die twee een associatie met mekaar. Dat reisburos meer airliner zouden hebben als I-Net lijkt me een grapje. Alle airliner hebben hun eigen I-Net site. Je bedoelt het omgedraait ?. Veel reisburos hebben niet alle airliner in hun program !
   Dat met de tussen gallerij in Düsseldorf Airport klopt. Maar dat betekend, met gepakte koffer naar Düsseldorf (op verdacht) en dan hopen op een goedkope vlucht ? Eerlijk gezgd, beste Rori. kann ik niks met jouw verhaal. Vanaf BKK vlieg je al voor 24.000 Bht en dat is stukken minder als jouw € 750,-.
   top martin

   • Mathias zegt op

    Beste top martin, wat schrijft u allemaal. Royal orchis, het is royal orchid reise service. Kijk eens op de website royalorchid.de. u reageert op Rori en u begint over royal orchid is van thai airways, niet dus. Het is gewoon een reisburo en welke associatie Emirates met Thai airways heeft is mij ook een raadsel? Thai airways is Star Alliance, Emirates niet!

    • rebell zegt op

     Beste Mathias. Dan zou ik raden een blik te werpen bij Thai Airways (web-site). Daar vind U alle informatie over Royal Orchid. Dan meteen door schakelen naar Emirates. Daar vindt U alles over de associatie tussen Thai en EK. Dat de Thai Airways lid is van Star A hoeft een associatie met EK niet uit te sluiten. Mogelijk bestaat er een reisburo met de naam Royal Orchis ? De lezer die lezen kan weet dat er over Royal Orchid gesproken werd. Ik hoop dat hiermee elke verwarring uit de wereld is ?.Met dank. top martin

   • Rori zegt op

    Ik heb ook niet gezegd dat je daar met koffers moet gaan staan. Zitten daar een 30 tal reisburo’s je kunt daar gewoon shoppen en later gaan.

    Verder als je gelezen hebt hebben we tickets van 498 Euro.
    Ik stelde alleen dat we midden in het hoogseizoen 3 dagen voor vertrek tickets hebben geboekt via Royal Orchids Reise Service voor 750 Euro. De laagste dichtbij was boven de 1.000 Euro.

    Wilde alleen maar stellen dat je niet alleen bij nederlandse reisburo’s moet kijken maar dat duitse en belgische ook vaak leuke aanbiedingen hebben.

    Oh ja nu voor de snelle beslisser heeft de KLM ook verrassende aanbiedingen vanaf Amsterdam via 5 dagen voordeel. Is even zoeken.maar rechtstreeks voor 788 is ook niet gek.
    Hangt er gewoon vanaf wat je wilt.

    • rebell zegt op

     Het is geen problem, regelmatig effe naar Düsseldorf te gaan en te testen of er goedkope vluchten te pakken zijn. Tel je de tijden en vewrvoers kosten voor deze informatie ritjes even op bij de vluchtprijs, kun je uiteindelijk misschien toch goedkoper vanaf A-Dam vliegen ? rebell

     • Rori zegt op

      Oh sorry. Ik woon in het Eindhovense. Mijn werkgever zit in Brussel. Werk voor een bedrijf in Leuven en werk hoofdzakelijk in Duitsland. (Osnabruck, Hamburg, Munchen, Bremen, Hannover, Stuttgart en Dortmund.

      Doen onze boodschappen bij de Kaufland in Goch en.of Geldern cq bij de Real in Krefeld. De en onze kleding veelal in Dusseldorf.
      Reistijd Eindhoven naar de vertrekhal Dusseldorf is 1 uur en 15 minuten als het druk is.
      Het is gewoon het werk met het aangename combineren.
      Dat er niet alleen nederlanders in Holland wonen is gelukkig waar. Mogen de mensen welke in het noorden, oosten en zuiden wonen ook leven.

      Als ik in Groningen woonde vloog ik waarschijnlijk vanaf Hamburg 🙂

 10. Ko zegt op

  Het leek me te mooi om waar te zijn dus gekeken bij Ethiad. De prijs klopt inderdaad maar is wel de enkele reis. De retourvlucht kost ongeveer hetzelfde, dus ben je gewoon duur uit. De site is een beetje verwarrend wat dit betreft.

  • Cornelis zegt op

   Ik zal wel niet kunnen lezen, Ko, maar Khun Peter heeft het toch over een retourticket voor die prijs?

  • Khun Peter zegt op

   Het goedkoopste wat nu toch te boeken is kost 494 euro.
   Wanneer boeken: tot en met 31 december 2013 (23:59)
   Wanneer reizen: heel 2014 (lage tarieven niet in juli en augustus 2014)
   Vliegen vanaf: Amsterdam Terugvliegen op: Düsseldorf
   Minimum verblijf: 3 dagen Maximum verblijf: 1 maand

   • topmartin zegt op

    Dank voor de extra informatie. Het is dus niet interressant voor hem of haar die 90 dagen will en kan blijven. Toegegeven ; een (max.) maandje Thailand, niet verkeert.
    Maar voor hem/haar die er vrouw (man) of huis en/of familie heeft is dit absoluut volledig on-interressant.
    Uit de ervaring in dit blog is te weten, dat de meeste expats mindestens 90 dagen (en langer) willen blijven. top martin

 11. peter kempen zegt op

  Toch nog een vraag.die ik nog niet gezien heeft…ik wil enkele reis Astd/Bangkok want ik wil na 2mnd door via china naar Vancouver …wie kan mij daar in adviseren…

  • BA zegt op

   Probeer china airlines of EVA is, volgens mij zijn de Aziatische maatschappijen daar een stuk makkelijker mee.

   Bij de meeste Europese maatschappijen is een enkeltje vaak duurder als een retour ticket.

  • rebell zegt op

   daar mag je gaan denken aan -one world ticket- ?. Een rondreis rond de wereld ?. Als je toch al 75% van deze aarde omrond, is een world ticket misschien het goedkoopste. Dat mag en kun je onderbreken bij elke landing. Het beste is; gewoon bij verschillende reis buiros langs gaan en hun weten hier over testen. Je gaat versteld staan. rebell

 12. Willy zegt op

  geachte,
  ik heb het artikel gelezen maar ik vind het spijtig dat er enkel gesproken wordt van tickets van Schiphol of Brussel naar Bangkok, er wordt echter nooit gesproken over tickets van Bangkok naar Schiphol of Brussel en terug en die tickets zijn aanzienlijk duurder het goedkoopste ticket wat ik tot nu toe heb gevonden is bijna 700 euro.
  En aangezien ik in Thailand woon maar toch ieder jaar naar Europa moet voor een nieuw jaarvisum zou het toch interessant zijn te weten waar men goedkopere tickets kan boeken.
  Bestaat er geen site met goedkope vliegtickets van Thailand naar Europa?

  • LOUISE zegt op

   Morgen Willy,

   Mee eens.
   Alle vluchten altijd vanaf Amsterdam.
   Maar voor een jaar-visum naar Nederland moeten gaan????????
   Kan hier ook hoor bij elke immigration.

   Met vr. gr.
   LOUISE

  • Rori zegt op

   Probeer eens te vliegen via Kuala Lumpur of Singapore.
   Info misschien via Greenwoodtravel in bkk

  • Rori zegt op

   @ Louise
   Even met KAYAk zoeken
   Ik kom voor begin maart naar B of NL op ongeveer 580 euro
   Heb vlug gekeken.
   Op brussel via Jet air en op amsterdam gewoon emirates
   Tickets zijn tijdgebonden je zit met een hoog en laag seizoen

 13. SevenEleven zegt op

  Als je zoals ondergetekende slechts eenmaal per jaar,of soms eenmaal in de twee jaar naar Bangkok vliegt,dan zie ik het voordeel van die goedkopere Tickets niet zo.
  Want je bent inderdaad wat euro’s minder kwijt,maar je loopt urenlang op het vliegveld van bv Abu Dahbi,rond(soms zelfs een complete dag kwijt),moet soms overstappen,en terug word je ook nog eens neergezet op een vliegveld waar je niet vandaan kwam.En bent dan gedwongen de rest van de reis per auto,bus,of trein te maken.Lijkt me niks,als ik de vakantie erop heb zitten.

  Voor mij gaat er niets boven gewoon non-stop met bv EVA of China -Airlines.
  Kost meer ja,maar ik sta wel op een normale tijd in Bangkok,en voor die ene keer dat ik vlieg heb ik die (extra) euro’s er wel voor over.
  Zou ik meer vliegen,ja dan zou ik ook de prijzen gaan vergelijken,beslist.

 14. Robert zegt op

  Ik ben natuurlijk meteen gaan kijken op de website van Etihad …..kon echter de open Jaw-ticket nergens vinden. Alleen prijzen van heen en terug reizen wat ik nou niet echt goedkoop vind ( vanaf Amsterdam )
  Eva Air en China Air zijn rechtstreeks en wat hoger in prijs. En een tussenstop van enkele uren ….tja als je dat er voor over hebt zijn er alternatieven met B class maatschappijen.

  • topmartin zegt op

   Ja, dat meteen gaan kijken hebben Meer mensen gedaan. Maar als je geen info hebt hoe geboekt wird, kun je niets kontroleren = hetzelfde boeken. TIP; voor JAW moet je -meerdere vlucht doelen- aan klikken.
   top martin

 15. Björn zegt op

  Gewoon weer even wachten op de volgende “dolle dwazen dagen” van Etihad. Ben net terug.Had ticket voor 477. Zag idd afgelopen week ook de 424 maar kon geen (nog) geen vrij krijgen in mei. Had ook een nieuwsbrief van Etihad dat het aanbiedingsdagen waren dus wellicht volgen er nog meer….

 16. sjef zegt op

  Wij hebben tickets via ticketspy.nl. €442,– met een tussenstop van 2 uren van Etihad. Super.

 17. Mark zegt op

  mooie aanbieding en goedkoper komt je nergens tegen
  250 euro is zo makkelijk verdiend en een mooie besparing op je vakantiebudget

 18. Nynke zegt op

  Ik heb een paar maanden geleden dezelfde aanbieding geboekt, vlieg 4 februari heen en 15 juli terug, vertrek vanaf Amsterdam, terug op Düsseldorf, kostte me 473 euro!

  • top martin zegt op

   Dezelfde aanbieding ?. Raar, dat je dan een andere prijs mag betalen nl. een hogere. Of heb ik iets verkeerd gelezen ? top martin

 19. Tony Ting Tong zegt op

  Half oktober is het mij voor € 440 gelukt, na de tip of de facebook van thailandblog.nl. 29 november 2013 heen, 31 december 2013 terug.

 20. top martin zegt op

  Het valt mij vaker op, dat er mensen zijn die tickets boeken kunnen voor ongelooflijk lage prijzen die alle andere nergens (meer) kunnen vinden. Hoe kan dat ?. Misschien was het een enkel en geen retour ? Misschien was de prijs zonder belasting etc ?. Dan spelen de vlucht gegevens een rol. Van waar, op welke tijd, op welke dag, met welk type vliegtuig, start van welk land, overstap tijd etc etc.
  Ik zou graag een test doen aan een en de zelfde PC met ca. 25 mensen. Ik ga er van uit dat minmaal 90% der deelnemer niet met dezelfde prijs uit de bus komen. Dat lijkt me leuker inplaats van een avondje dammen of klaverjassen. Wat sommige niet weten is, dat de PC een rol speeld in de prijs uitkomst. top martin

 21. Rori zegt op

  Top martin
  Met verschillende zoekmaschines zoeken levert vaak veel op.
  Probeer eens KAYAK en dan vanaf vesrchillende luchthavens.
  Een hele leuke en deze is nog niet genoemd is met Britisch Airways vanaf Brussel en/of Antwerpen.
  Rechtstreeks vanaf Londen. Afhankelijk van seizoen ook erg goedkoop.

  • top martin zegt op

   Dank je welvoor de TIP beste Rori en voor jouw extra unformatie. Ik geef toe dat het nu daardoor iets begrijpelijker wordt voor de lezer. Het bewijst wat ik vaker zeg: zoalng je niet alle gegevens hebt, kun je geen vergelijk treffen. Ik wens je een fijne vlucht. Misschien zien we mekaar wel eens op Düsseldorf airport ?. top martin

 22. bernard Vandenberghe zegt op

  Ik heb me eens laten vertellen dat je bij het zoeken naar goedkope vluchten best de cookies kunt afzetten/weigeren. Blijkbaar weet de zoekmachine hiermee welke prijs je normaal boekt. Fabeltje?

  • top martin zegt op

   Je hebt gelijk. Zonder te proberen hier dat fenomeen in details te verklaren weten de airliner jouw voorliefden. Er bestaan -cleaner-programma. om je PC van deze – rommel- te bevrijen. Voor deze super cookies vragen firmen je NIET van te voren of je akkoord gaat.

   We hebben dit uitgeprobeerd met 2 PC naast elkaar. Het resultaat is verbluffend. Met PC -A- (die steeds voor boekingen gebruikt werd) koste de vlucht € 634,- en op PC -B_ maar € 584,-. De reden ; op PC -B- werd onder een false naam precies, 100% dezelfde vlucht voor de aller EERSTE KEER opgevraagd. Onder de streep bekeken mag je als trouwe klant, gewoon ca. € 50,-, meer betalen.

   Nadat we PC -A- met een paar programmen, clean gemaakt hadden en onder false naam boekten lukte het daar ook voor minder te boeken. Bij de tweede test ging het daar ook weer fout. Dat betekend, dat ook jouw PC IP nummer door de airliner verifeerd wordt. Dit hebben we toen nog eens onderdrukt door -anonym- te surfen. Ik surf nu over 2 servers in de USA. Deze versleutelen de hele zooi en genereren steeds weer nieuwe (fantasie nummer) IP kodes. Daar kunnen de airliner niks mee. Ik word nu als -nieuwe klant- gezien. Deze hebben een korting op de prijs ?:staat nergens vermeld. Of, . trouwe klanten betalen gewoon meer. Dat is nog absurder maar kan ook nog.

   Aan het einde boekte ik de zelfde vlucht voor € 538,-van DÜS. Met het gevoel de airliner -genaait- te hebben (voor ca. € 100,-), ben ik nog nooit zo lekker met ze gevlogen. top martin


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website