Etihad wil passagiers imponeren met nieuwe A380

Door Redactie
Geplaatst in Vliegtickets
Tags: ,
19 december 2014

Etihad Airways, de luchtvaartmaatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten, toonde gisteren aan de internationale pers op Abu Dhabi airport de eerste van 10 Airbus A380’s en eerste van 71 Boeing 787 Dreamliners.

Het dankzij oliedollars schatrijke Etihad lijkt een onbeperkt budget te hebben en zet daarmee fors in op comfort en luxe voor de passagiers. Etihad gaat de strijd om de reiziger aan met buurman Emirates, waarbij Etihad vooral gokt op vermogende- en zakenreizigers met een ruim budget.

Het meest exclusieve en de duurste ticket van Ethihad is die voor de ‘The Residence’. Een enkeltje Abu Dhabu – Londen gaat maar liefst 20.000 dollar kosten. Niet goedkoop maar dan heb je de luxe die je ook in een tophotel zou tegenkomen, inclusief een butler. ‘The Residence’ in de A380 van Etihad Airways, bestaat uit een aparte woonkamer, tweepersoons slaapkamer, doucheruimte en een persoonlijke butler. De luxe cabine bevindt zich op het bovendek van de A380.

Behalve de genoemde Residence zijn er ook 70 zogeheten ‘studio’s’ in de business class en 9 ‘suites’ in de first class. Deze afgescheiden compartimenten zijn een stuk groter zijn dan tot nu toe gebruikelijk is. En hebben een comfortabele loungestoel, een apart bed, een minibar, een kaptafel en een kledingkast.

Video Airbus A380 Etihad

Bekijk hier de video van het interieur van de Airbus A380 van Etihad Airways.

[youtube]http://youtu.be/UEhl8GyXfBY[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Etihad wil passagiers imponeren met nieuwe A380”

  1. Theo zegt op

    Voor die 20.000 dollar mag je dan wel met z’n tweetjes reizen in The Residence.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website