Zondag 31 oktober begint de nieuwe winterluchtdienstregeling voor Düsseldorf International met nieuwe bestemmingen en airlines. Zo kunnen passagiers deze winter kiezen uit 71 lange afstandsvluchten.

Of het nu om zakelijke reizigers, particuliere reizigers, mensen die ontspanning zoeken, globetrotters of cultuurtoeristen gaat: de nieuwe luchtdienstregeling voor de winter van Düsseldorf International, heeft voor elke passagier een passend aanbod klaar liggen. Düsseldorf International kan dit jaar met 54 luchtvaartmaatschappijen en 131 bestemmingen over de hele wereld een nog beter aanbod aan vluchten presenteren dan afgelopen winter.

Airberlin en Lufthansa

“Wij bieden de passagiers van Düsseldorf International in samenwerking met de luchtvaartmaatschappijen in deze luchtdienstregeling voor de winter weer een uitstekend routenet met aantrekkelijke bestemmingen in het zakelijke- en particuliere reisverkeer aan”, zegt Christoph Blume, woordvoerder van de bedrijfsleiding van de luchthaven. Zo hebben bijvoorbeeld airlines die al in de hoofdstad van de deelstaat gevestigd zijn hun aanbiedingen in de luchtdienstregeling voor de winter verder uitgebreid.

De twee grootste Duitse luchtvaartmaatschappijen, Lufthansa en Airberlin verstevigen deze winter hun verbintenis met Düsseldorf International duidelijk door nieuwe bestemmingen aan te bieden en de frequenties naar bestaande verbindingen te verhogen. Christoph Blume: “Het nieuwe en het oude aanbod vormen samen een toevoeging die uniek is in Noordrijn-Westfalen.”

Lange afstandsvluchten o.a. Bangkok

De passagiers kunnen in de winter uit zo’n 71 wekelijkse langeafstandsvluchten kiezen. Er gaan bijvoorbeeld vluchten van airberlin naar Bangkok, Fort Myers en Miami. Met Lufthansa naar New York, Chicago en Miami. Met Emirates naar Dubai of met Mahan Air naar Teheran. Delta Air Lines vliegt in de winter dagelijks vanaf Düsseldorf International naar Atlanta – afgelopen winter bood de airline een verbinding van vijf maal per week aan.

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Düsseldorf International: winterdienstregeling Airberlin – Bangkok”

 1. Hans Bos zegt op

  Ticket BKK-DUS-BKK met Air Berlin nu 300 euro duurder dan toen ik 3 maanden geleden boekte…

  • ThailandGanger zegt op

   Hans dat is toch altijd in vergelijking met aanbiedingen. Naarmate je dichter bij het punt komt dat je gaat vliegen zijn ze vaak behoorlijk veel duurder. Dat is toch niks nieuws. Zo werkt dat gewoon. En vanaf 1 januari heb je ook nog de vliegtax erboven op a 45 euro pp.

 2. Hans Bos zegt op

  Ik heb niet geboekt op een aanbieding, maar op dat moment de reguliere prijs betaald. Die is nog weken hetzelfde gebleven. En er zijn legio airlines die de laatste stoelen goedkoper de deur uit doen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website