Beste Ronny,

Ik heb een jaarvisum multiple entry retred die vervalt op 23 september. Is het zo dat als ik voor die datum terug Thailand binnenkom, ik dan opnieuw een jaarvisum krijg zonder slag of stoot? Op de Thaise ambassade te Brussel kon men dat mij niet bevestigen, dat was een zaak van immigration zij men daar.

Groet,

Marc


Beste Marc,

Ik vermoed dat je met “een jaarvisum oa multiple entry retred” een Non-immigrant “O-A” Multiple entry bedoelt?

Met dat visum bekom je bij elke binnenkomst, en binnen de geldigheidsperiode van het visum, een verblijfsperiode van een jaar. Indien je dus voor het einde van de geldigheidsperiode (23 september zeg je) Thailand binnenkomt, dan zal je opnieuw een verblijfsperiode van een jaar bekomen.

Let op. Op 23 september verloopt ook de “Multiple entry” van het visum. Indien je gedurende dat jaar Thailand gaat verlaten, om welke reden ook, en je wil de verblijfsperiode van een jaar behouden, dan niet vergeten eerst een “Re-entry” te nemen.

Lees ook dit eens :

TB Immigration Info brief 039/19 – Het Thaise visum (9) – Het Non-immigrant “O-A” visum

TB Immigration Info brief 039/19 – Het Thaise visum (9) – Het Non-immigrant “O-A” visum

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website