Thailand visum: Kan ik op de luchthaven van Bangkok een jaarvisum kopen?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags:
14 februari 2016

Geachte redactie,

Hier (Den Haag) circuleert het verhaal dat je bij aankomst in Bangkok, voordat je door de douane gaat, een visum kan kopen a 1900 baht die een jaar geldig is. Verdere details zoals entries en verplichte melding en zo , zijn mij niet bekend.

Klopt dit?

Bedankt bij voorbaat voor jullie reactie.

Groet,

Adri


Beste Adri,
Op de luchthaven in Thailand kan u als Nederlander/Belg geen visum bekomen.

Voor 1900 Baht kan u een verlenging van een verblijfsperiode aanvragen, maar dit kan enkel in het lokaal immigratiekantoor. Niet op de luchthaven.

Voor een jaarverlenging, zoals in uw vraag, zal u eerst een Non-immigrant visum moeten hebben. De verblijfsperiode die u daarmee bekomt kan u vervolgens verlengen met een jaar, indien u aan de eisen van een verlenging voldoet.

Verdere informatie – Zie Dossier visum: www.thailandblog.nl/wp-content/uploads/TB-Dossier-Visum-2016-Definitief-11-januari-2016.pdf

Vriendelijke groeten,

RonnyLatPhrao

Disclaimer: Het advies is gebaseerd op bestaande regelgeving. De redactie aanvaardt geen verantwoordelijkheid wanneer hiervan in de praktijk wordt afgeweken.

ng

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website