Een zo te zien rustige weg ergens in Krabi. Een pick-up (officieel vervoer van de school) rijdt met een stuk 15 scholieren ergens naar toe. Op een gegeven ogenblik wil hij rechtsaf maar ziet de tegemoetkomende pick-up niet. Een botsing volgt.

De scholieren, die achterin de pick-up zitten zonder enige vorm van veiligheid, rollen door de botsing als voetballen op straat en vluchten het bos in, niet wetend wat er gebeurd is of wat er aan de hand is. Gelukkig raakt niemand van de scholieren gewond om van erger maar niet te spreken, de chauffeur heeft slechts wat hoofdwonden.

We hoeven het over de verkeersveiligheid in Thailand niet te hebben, maar dit is weer een voorbeeld van “dom” rijden. Hieronder de video van een CCTV, die het ongeluk registreerde. Als het niet zo treurig was en er vele slachtoffers hadden kunnen vallen, is dat uitrollen van de scholieren haast komisch te noemen.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3CzFCjDxb3c[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Scholieren rollen uit botsende auto in Krabi (video)”

  1. piet zegt op

    Snelle manier om de “lading” te lossen ,gelukkig weinig letsel al is dat vaak anders met pickups.
    Zelf willen de kids graag achterop zitten maar dat laat ik niet toe ,binnenin en met gordels om is al gevaarlijk genoeg in dit land.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website