Bizar ongeluk met motorbike (video)

Door Redactie
Geplaatst in Verkeer en vervoer
19 juni 2015

In deze video zie je een ongeluk waarbij een motorbike met hoge snelheid op een auto klapt die op de weg geparkeerd staat.

De ongelukkig man vliegt met zijn hoofd door de achterruit. Je ziet vervolgens ook dat zijn hoofd de klap opvangt met alle gevolgen van dien. De bestuurder van de motorbike droeg wel een helm maar door de klap vloog deze af.

Het is al vaker hier op Thailandblog aan de orde geweest dat een een helm alleen nut heeft als deze goed past en een goedgekeurde sluiting heeft. De helmpjes van 300 baht, die je soms in bruikleen krijgt als je een motorbike huurt, geven dan ook geen enkele bescherming.

Het ongeluk vond plaats in Samut Prakan. De bestuurder van de motorbike is een jarige jongen. De man is met ernstig hoofdletsel in ziekenhuis opgenomen.

Video: Bizar ongeluk met motorbike

Bekijk hier de video:

[youtube]https://youtu.be/FazUx57cNZ4[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

8 reacties op “Bizar ongeluk met motorbike (video)”

 1. Ton zegt op

  Het meest absurde is wel dat de man die bezig was wat goederen op de achterbank te plaatsen verbaasd terugliep naar het gebouw en geen hand uitstak om het slachtoffer bij te staan.

  • Eugenio zegt op

   Ik zie de man tijdens die traumatische 8 seconden voordat de video stopt helemaal niets fout doen.
   Uit het onderstaande artikel blijkt, dat de man meteen de hulpdiensten heeft gebeld, die het slachtoffer hebben geholpen en naar de intensive Care in het ziekenhuis hebben gebracht. Het slachtoffer wordt behandeld door een hersenchirurg.

   http://www.khaosod.co.th/view_newsonline.php?newsid=1434549599

 2. Sjaak S zegt op

  De man was duidelijk geschokt bij hetgeen hij zag. Ik weet ook niet hoe een ander had gereageerd.

 3. Fransamsterdam zegt op

  Uit mijn diensttijd kan ik mij PAMAN nog herinneren.

  Een ezelsbruggetje dat wordt gebruikt voor de handelingen die moeten worden verricht in het kader van de organisatie op en rond de plaats van het ongeval vóórdat daadwerkelijk eerstehulp kan worden verleend:

  P Persoonlijke veiligheid waarborgen

  A Andermans veiligheid door anderen te attenderen op gevaar

  M Markeren van de plaats van het ongeval

  A Alarmeren van de commandant of de civiele hulpverleningsdienst(en)

  N Noodtransport zonodig toepassen met behulp van de handgreep van Rautek

  Daarna pas het ‘bijstaan van het slachtoffer’.

  De man in kwestie kan volgens mij hoogstens worden ‘verweten’ dat hij de twee A’s heeft verwisseld.

 4. Louis49 zegt op

  Het meest bizarre ,Dat is toch normaal in Thailand,meestal rennen ze hard weg,ik heb 2 keer een ongevalletje gehad .1 keer een brommer en een keer een taxi ,ze wisten niet hoe snel ze zich uit de voeten moesten mekeken ,het zijn lafaards

 5. ruddy zegt op

  Kijk dan eens op het 5 de filmpje van 0.33 hoe behulpzaam de mede weggebruikers zijn bij een verkeersongeval in Thailand.

 6. Cor zegt op

  Hoe krijgt die man op de brommer het voor elkaar? Even ervoor een andere brommerrijder die zonder problemen passeert. De auto staat nagenoeg tegen de stoeprand en er staat een andere auto achter. Echt bizar hoe dit kon gebeuren.

 7. Lung addie zegt op

  “ongelukkig geparkeerd” ??? Die wagen staat perfect goed geparkeerd. Het is die biker die aan veel te hoge snelheid tussen de twee geparkeerde wagen wou doorglippen. Vraag me af of die wel goed bij zijn zinnen was als hij de actie uitvoerde.
  Was blijkbaar een zeer harde klap. Hoop dat hij het redt zonder al te veel blijvende schade.

  Lung addie


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website